165 cm vagyok és 45 kilo! Rendszeresen sportolok egészen kiskorom óta. Szerintetek ez normális? Mármint én néha nem érzem magam jól a bőrömben . Próbáltam hogy nem eszem annyit de későig edzéseim vannak és utána rettentő éhes vagyok .
A 165 cm-hez miért is sok a 45 kg? Szerintem még kevés is...
Ha elégedetlen vagy, akkor lehet, hogy inkább a súlyod "elrendezése" nem tetszik. Ahol felesleget érzel, oda küldj egy kicsit több edzést, máshova meg kevesebbet. Pl. ha a felkarodon van többlet, akkor csak a súlyzó segíthet, semmi más... Érdemes megkérdezni szakembert is (személyi edzőt vagy konditeremben teremedzőt). Ha erre nincs kereted / lehetőséged, akkor a neten is van egy csomó viedó meg cikk.
Hány kg akarsz lenni?
165 cm-hez még 55 kg is jó lenne, 45 alá szerintem már nem kell menned.
Épp tegnap néztem meg, egy BMI kalkulátor szerint nekem a még elfogadható legkisebb tömeg a 45,6 kg. 157 centihez.
Segélykérés?
Ne hallgass a 2-esre,nincs helyi zsiregetes.
De szerintem is csak testkepzavarod van.
Kajalni meg probalj egestsegesen. Este edzes utan peldaul ne csokit meg kenyeret egyel hanem turot,zoldseget,hust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!