Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak még 10 kgot?

Hogyan fogyjak még 10 kgot?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves vagyok, lány. 171 centiméter, 71 kiló. Tavaly júniusban 83 kiló voltam, májusban 84. A volt osztályomban sok fiú csúfolt a súlyom miatt, ezért vettem rá magam a fogyásra. Hetente kétszer táncolok, ahol erősítünk, nyújtunk, ugrálunk, hasizmozunk. Testnevelés órán jelenleg nem veszek részt (combizom húzódás), de jövőre valószínűleg kell majd. A lényeg az, hogy még így sem érzem magam jól, úgy érzem, kövérebb vagyok a többieknél. Alig eszem, de mégsem fogyok tovább már régóta. Reggelit nem eszem (tudom, pont ez az egészséges, de reggel egyszerűen nem bírok enni), ebédelni szoktam,15-16 óra körűl, de nem sokat, és nem is zsíros dolgokat. Vacsorára egy kefírt szoktam enni, ha éhes vagyook, akkor mellé egy kiflit. 60 kg lenne számomra az "álom súly", hogy jól nézzek ki. De már nem tudok tovább fogyni, mit csináljak? Van valami bevált módszer? Az utóbbi két napban a hánytatáson gondolkodtam, de semmi eredménye nem volt, csak gyengébbnek éreztem magam. Tudtok valami jól bevált módszert? Tabletták, étrend, minden érdekel, amitől fogyni tudok. Köszönöm a segítséget! :)

2015. máj. 17. 12:29
 1/9 anonim válasza:
100%
Járj el futni, sportolj sokat! Vannak ezek a 30 napos ütemtervek, nekem ez vált be a legjobban! :)
2015. máj. 17. 12:34
 2/9 anonim ***** válasza:

kaloriabazis.hu

heti 2-3x 30-40 perc kocogás

2015. máj. 17. 12:36
 3/9 A kérdező kommentje:
A futással/ kocogással az a bajom, hogy a térdem nagyon nem bírja... Futok a busz után, és máris kikészül. Táncon is érzem ezt, de azt nem hagyom abba,mert imádom, és biztls nagyon sokat híznék ha leállnék vele. De köszönöm a választ, utána nézek a 30 naposnak :)
2015. máj. 17. 12:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha fogyni akarsz akkor ahhoz normális diétás étkezés kell, nem koplalás, azzal semmit nem érsz el. Ha az étrended jó akkor már attól is fogysz majd lassanként. Mellette járj futni is, az még jobban rásegít.
2015. máj. 17. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha gondod van a futással akkor szerezz be egy steppert, kevésbé megterhelő a térdnek, legalábbis én úgy érzem... és hatásosan segíti a fogyást ha rendszeresen használod. Decathlonban van twist stepper, nekem az vált be leginkább.

[link]

2015. máj. 17. 12:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek a mini stepperek semmit nem érnek. A konditermi taposógép az már oké, ott kb fél méteres mozgástartomány van.

Nem tudom kérdező, hogy mennyi pénzed van rá, de egy mágnesfékes szobakerékpár az jó befektetés lenne. Azon letekersz minden nap 1 óra hosszát (a pulzusszámot kell figyelni, és ahhoz igazítani a terhelés mértékét!), és rendesen eszel (mint egy átlag ember, csak kevesebb zsírt, és pékárut NEM) akkor garantálom, hogy havi 3-5 kg simán leugrik! Még szenvedni sem kell miatta, akár TV -nézés közben is lehet.

2015. máj. 17. 13:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Sétálj napi 2x 30-60 percet és ne az ételt vond meg magadtól hanem a szénhidrát jelentős részét.

Ne egyél cukrosat meg fehér lisztet. Egyél inkább zöldséget és húst naponta 4-5x persze nem olajban kisütve, illetve egyél még mellég magvakat a növényi zsír miatt.

2015. máj. 17. 14:05
 8/9 TXCowboy ***** válasza:
Először is a kinézet nem a súlyon múlik, másodszor meg sportoláson és fehérjedús kajá a lényeg.
2015. máj. 18. 11:17
 9/9 TXCowboy ***** válasza:
A hányásnak amúgy mi értelme, megeszed a kaját, aztán meg kijön tápanyag felszívódás nélkül, akkor minek eszed meg? :D Az evésnek az lenne az értelme, hogy hasznos tápanyagokat viszel be, ami nem hízlal, jó minőségű fehérjéket elsősorban. Különben legyengülsz, gyengül az immunrendszered is, beteg leszel, szarul fogsz kinézni stb.
2015. máj. 18. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!