Hogyan fogyjak még 10 kgot?
kaloriabazis.hu
heti 2-3x 30-40 perc kocogás
Ha gondod van a futással akkor szerezz be egy steppert, kevésbé megterhelő a térdnek, legalábbis én úgy érzem... és hatásosan segíti a fogyást ha rendszeresen használod. Decathlonban van twist stepper, nekem az vált be leginkább.
Szerintem ezek a mini stepperek semmit nem érnek. A konditermi taposógép az már oké, ott kb fél méteres mozgástartomány van.
Nem tudom kérdező, hogy mennyi pénzed van rá, de egy mágnesfékes szobakerékpár az jó befektetés lenne. Azon letekersz minden nap 1 óra hosszát (a pulzusszámot kell figyelni, és ahhoz igazítani a terhelés mértékét!), és rendesen eszel (mint egy átlag ember, csak kevesebb zsírt, és pékárut NEM) akkor garantálom, hogy havi 3-5 kg simán leugrik! Még szenvedni sem kell miatta, akár TV -nézés közben is lehet.
Sétálj napi 2x 30-60 percet és ne az ételt vond meg magadtól hanem a szénhidrát jelentős részét.
Ne egyél cukrosat meg fehér lisztet. Egyél inkább zöldséget és húst naponta 4-5x persze nem olajban kisütve, illetve egyél még mellég magvakat a növényi zsír miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!