Hogyan fogyjak le egy het alatt 6-7 kgot?
Figyelt kérdés
az ugy jo ha egy nap 1x eszek ebedre fot kajat es napi 2x30 percet pl gugolasokat csinalok labgyakorlatot es hasizmozok ? es 5 utan csak gyumolcsoket eszek meg egesznap is kisebb kajakat ?!2013. aug. 26. 10:11
1/5 anonim válasza:
kisebb mennyiségű étellel egyetértek :)
de azér ne vidd tulzásba
talaj gyakorlatok mellett elmehetnél futni ,bár ilyen időben..
és a 17:00 óra szerintem kicsit korai
én 18:00 utánit javasolom
ha meg 18:00 után is kicsit többet eszel, mozogd le.:)
2/5 anonim válasza:
Sehogy. Heti max 1kg fogyás a megfelelő ütem. Felette izomvesztés lesz és még sz@rabb lesz a forma!
A gyümölcs pont nem kellene diétába a cukor miatt. Szálkásító diéta legyen, magas fehérjebevitellel, alacsony ch-val.
Napi 5-6 kis kajálás legyen, este is kell enni, mert különben lassul az anyagcsere!
Aerob edzés is kell, pl kocogás, bicaj.
3/5 anonim válasza:
Nem lehet 1 hét alatt 6-7 kg zsírt leadni, hacsak nem vagy extrém kövér (150+ kg), ezt fogadd el és akkor lelkileg könnyebb lesz egy normális étrenddel + sporttal lefogynod.
4/5 Szergej55 válasza:
Úgy van, ahogy Montez mondta! A szénhidrátbeviteledet kb. 2g/testsúlykilogrammon kell tartani, a fehérjét 1-1,5g-on. A napi szénhidrát nagy részét a nap első felében kell bevinned, azután leginkább zöldségeket, húst, esetleg tojást egyél. A gyümölcs a benne lévő fruktóz (=gyümölcsCUKOR) miatt nem frankó, ha napi 50g felett viszel be belőle, az bizony hizlalni fog. Ezt kellene nagyjából betartanod, hogy heti 0,5-max 1kg-ot fogyj, mert ez megy még zsírból, ezen felül izomból fogysz, aminek következtében soványan is rosszul fogsz kinézni.
5/5 Szergej55 válasza:
Ja, ami még kimaradt: a fehér liszt és a cukor messziről kerülendő, és ehetsz este 6 után is, az utolsó kaját időzítsed kb. 2 órával lefekvés elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!