Lányok! Titeket zavar ha egy fiúnak szőrös a lába?
"Miért, a tiéd szőrös, utolsó?"
Nem engem kérdeztél, de IGEN, az. Már ha nem szedem le.
S igen, enyhe irigységgel töltene el, ha a fickónak, akivel ismerkedek, természettől adódóan simább lenne a lába, mint nekem alapállapotban.
Kérdésre:
nem, nem zavar. Csak ott szőrtelenítsen egy pasi, ahol nem normális az erős szőr: pl. ha esetleg a hátán is nő szőrpamacs, vagy a füléből, orrából lógna ki (idősebbeknél jellemzőbb)...
Ki nem állhatom ezeket a "szőrös férfi" sztereotípiákat, meg a szexuális beállítottság idekeverését. Elkeserítő, hogy még az is téma, hogy a női nem mer szőrt növeszteni magából.
Kérdező, nyugodtan hordj rövid gatyát! A lehető legnagyobb butaság aggódni mások véleménye miatt!
Engem pl. zavarna, és? Találni fogsz olyat, akinek pont te vagy az esete.
Láthatod, milyen parázsvita alakult ki itt... Komolyan ilyenekkel akarsz foglalkozni? Szerinted helyes dolog szégyenkezni valami természetes dolog miatt, csak mert a társadalom azt mondja? Ha neked úgy tetszik, tartsd meg/ritkítsd/borotváld le, semmivel sem leszel kevesebb ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!