Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket zavar ha egy...

Lányok! Titeket zavar ha egy fiúnak szőrös a lába?

Figyelt kérdés
Elég hosszú és sűrű szőrzet van a lábamon, és így nem igazán akarok rövidgatyát hordani.

2015. máj. 15. 07:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

"Miért, a tiéd szőrös, utolsó?"

Nem engem kérdeztél, de IGEN, az. Már ha nem szedem le.

S igen, enyhe irigységgel töltene el, ha a fickónak, akivel ismerkedek, természettől adódóan simább lenne a lába, mint nekem alapállapotban.

Kérdésre:

nem, nem zavar. Csak ott szőrtelenítsen egy pasi, ahol nem normális az erős szőr: pl. ha esetleg a hátán is nő szőrpamacs, vagy a füléből, orrából lógna ki (idősebbeknél jellemzőbb)...

2015. máj. 15. 09:53
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Én nem szeretem a szőrt, de az sokkal undorítóbb mikor nőiesre borotválja magát egy pasi... fujj. Inkább legyen szőrös.
2015. máj. 15. 12:09
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
Engem is az zavarna, ha nem lenne szőrös. Még azt is szeretem, ha a kézfeje is egy kicsit szőrös, de csak kicsit. És természetesen a mellkasa is. Enélkül nem férfi a férfi!!!
2015. máj. 16. 10:49
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Egy pasi ott legyen szőrös ahol lennie kell.
2015. máj. 16. 18:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem állhatom ezeket a "szőrös férfi" sztereotípiákat, meg a szexuális beállítottság idekeverését. Elkeserítő, hogy még az is téma, hogy a női nem mer szőrt növeszteni magából.

Kérdező, nyugodtan hordj rövid gatyát! A lehető legnagyobb butaság aggódni mások véleménye miatt!

Engem pl. zavarna, és? Találni fogsz olyat, akinek pont te vagy az esete.

Láthatod, milyen parázsvita alakult ki itt... Komolyan ilyenekkel akarsz foglalkozni? Szerinted helyes dolog szégyenkezni valami természetes dolog miatt, csak mert a társadalom azt mondja? Ha neked úgy tetszik, tartsd meg/ritkítsd/borotváld le, semmivel sem leszel kevesebb ember!

2015. máj. 17. 02:21
 16/16 anonim ***** válasza:
fogj egy hajnyirot oszt roviditsd le. igy marad szor de nem lesz "gorillaszeru", problema megoldva.
2015. máj. 17. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!