Lányok! Nektek is van pár szőr száll az állatokon, orrotok alatt? Fiúk! Titeket ez mennyire zavar? Kicsit szőrösebb kar zavar?
Nekem van 4 erősebb szál az államon, nagyon zavaró,mert csak akkor tudom csipesszel kiszedni ha már elég hosszú hozzá.Mindig csipeszelem, de eléggé szomorú mikor látom, hogy már kezd látszódni,de még nem tudom kiszedni.
A másik, hogy a karom látszólagosan szőrösebb .. Tudom sokan borotválják a lányok,mostanában ez divat, de én így is stresszes vagyok az állam miatt, nem még hogy a karomat kezdjem el borotválni, hisz az szinte minden napos feladat lenne, hogy ha nem szeretném hogy szúrjon, mert szerintem az már eléggé ciki..
Nekem is van pár az államon, kiszedem csipesszel, de nem látszik, amikor kinő, mert olyan piheszerű, világos.
A karomon is pihés, szóval biztosan nem fogom szőrteleníteni, mert csak állandóan macera lenne vele, meg irritálná a bőrömet is.
Ezeken a helyen kis pihék. meg máshol is pihék. De már megfigyeltem, ilyen mindenkinek van. Erősebb és hosszú pedig nagy ritkán, de azok olyan meghatározhatatlan helyen, pl a felkaromon néha. Ja de ezek igazából világosak és vékonyak, viszont hosszúak. Fura, de nem rendszeres.
A karomat meg nem borotválom, mert nekem nem sötét. Ha rásüt a nap, akkor gáz, de inkább elviselem, minthogy megvastagodjon, sötétedjen, meg borostás legyen vagy esetleges epilálástól gyulladt....
Államon több fekete szőrszál is ki szokott jönni, azokat csipesszel kiszedem, mint a bajszomat is. Habár az nem feltűnő.
Kart borotválni meg a legnagyobb hülyeség, ha világos a szőröd akkor semmi szükség rá, ha sötét, sűrű, akkor pedig gyantázd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!