Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket zavar, lányok,...

Fiúk, titeket zavar, lányok, mit ajánlatok ellene?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, és az alkarom szőrös, ráadásul fekete....:/

Fiúk, titeket ez mennyire tud zavarni, esetleg visszataszítónak gondoljátok?

Lányok, nektek hasonló? És mit csináltok vele?

2014. szept. 16. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Én leszedem epilátorral, az első alkalom fájt csak, utána már egyáltalán nem, ráadásul az alkaromon még ritkult is a szőr tőle, a lábamon és a bikinivonalamon nem.
2014. szept. 16. 21:05
 2/9 anonim válasza:

Engem totál hidegen hagy.

17/f

2014. szept. 16. 21:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Én a lábamat próbáltam epilátorral, de nagyon fájt, be se tudtam fejezni... nemhogy a kezemen.. :/
2014. szept. 16. 21:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Gyantázd le és akkor nem lesz vele gond. Jobb mint epilálni.
2014. szept. 16. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen és nagyon zavar, gusztustalan. Én mindig leszedem, borotválni szoktam. Szerintem hülyeség, hogy erősödik a szőr, ezek szerint már egy jetinek kéne lennem, ha 2 hétig nem borotválkozom, de még sem vagyok. Ha nem bírod a fájdalmat, a borotva is jó. És ezt mondja, aki tesztelt gyantát és epilátort is.:)
2014. szept. 16. 22:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Az epilátor első alkalommal fáj, utána már nem, egyszer ki kell bírni ez van (a következő alkalmakkor sem szabad megvárni, hogy túl sok szőr nőjön ki, mert akkor megint fájni fog). Én gyantát is használok, de karra és lábszárra mindenképp az epilátort javaslom, mivel a gyantázáshoz meg kell várni, hogy fél centis legyen a szőr és ez egy alkar esetében, ha fekete a szőr nagyon látványos. Gondolj bele fekete borostás kar, nem túl szexi, emiatt inkább epilálom.
2014. szept. 17. 15:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Én a lábamat próbáltam epilàlni, és először is fájt, meg másodszor is... meg nekem nem tartott 4 hétig, 2-3 nap alatt vissza nő, mintha borotvàlnàm... :/
2014. szept. 17. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
7 Én nem kötözködni akarok, de ez egyszerűen lehetetlen. a borotva csak a bőr felszínén vágja el a szőrőket, így az ilyen fekete szőrű lányoknak, amilyen én is vagyok, 2 napra rá már tiszta borosta a lábuk. A epilátor viszont kitépi a szőrt, emiatt fáj, néhány nap múlva már valóban láthatsz szőröket, de csak elvétve (ezek azok a szőrök, amik később bújtak ki, tehát nem szedte őket ki az epilátor). Így második alkalommal már csak ezekkel kell birkózni, kb. huszada lehet az előző szőrmennyiségnek, így nem is fáj. De ha tényleg ennyire nem akarod az epilátort, akkor gyantázd, azt otthon is meg tudod magadnak csinálni, veszel egy gyantapatront, gyantalehúzó csíkokat és egy akármilyen egyszerű olajat (van, hogy étolajjal szedem le), forró vízbe állítod a patront és amikor folyós már a gyanta, végiggörgeted a karodon, rányomkodod a papírt és letéped a szőr növekedésével ellentétesen, na az tényleg fáj, nézd meg videón, hogy hogy kell csinálni, a biztonság kedvéért, a gyantát csak az olaj szedi le. Így is csináltam korábban a kar szőrtelenítést, de az epilátor nekem jobban bevált.
2014. szept. 17. 21:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan pasi ismerősöm, aki kimondottan a csupasz nőket szereti (vagyis a szőrteleneket), de van olyan, aki fél órás kiselőadást tartott, hogy milyen gusztustalan, hogy szőrtelenítem a karomat...

Én nekem is elég erős, és sötét szőröm van (szerencsére nem sűrű), szóval én gyantázni szoktam...az epilátor nekem alkarnál sehogy se áll kézre...esetleg kiszőkítheted (tudom hülyén hangzik, de van olyan ismerősöm aki ezt csinálta, mert hormontartalmú gyógyszert szedett valami betegségére, és ez tűnt a legpraktikusabb megoldásnak)...

Mindenesetre én a gyantára szavazok! :) (19L)

2014. dec. 3. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!