Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem zavar az új "értékr...

Csak engem zavar az új "értékrend"?

Figyelt kérdés

10ből 8 ember ugyanúgy néz ki (saját nemén belül persze)

Fiuknál az ecsetfej teljes vékonyság meg a "furcsa" öltözködés (néhánynál annyira nem feltünő), lányoknál pedig a pcsanadrág meg egyéb ribis öltözékek + 2 kiló smink

Szóval a léyneg benne hogy mindenki felszínes, plusz mivel mindenki ugyanúgy néz ki, nem a személyiség a döntő nekik, hanem hogy Facebookon mennyi likeval illetve követővel rendelkezik. Elég idegesítő.

Van még aki így gondolja?

2014. aug. 31. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem idegesít, ugyanis senki sem kényszerít rá arra, hogy én is ilyen legyek. Van saját értékrendem, ami ettől eltér, és nem én vagyok az egyetlen ilyen ember a világon. Szerintem neked sem másokkal kéne foglalkoznod.
2014. aug. 31. 19:19
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Engem az ilyen túlzó kérdések zavarnak.
2014. aug. 31. 19:22
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
Csak téged. Nekem bőven elég a saját életemmel foglalkozni.
2014. aug. 31. 19:23
 4/12 anonim ***** válasza:
2%

Fiúkról van szó és tizenéves lányokról, kvázi én már dolgozó huszonéves vagyok, és az én köreimben már nem nagyon vannak ilyenek, sokan gyúrnak, vannak akikkel együtt edzem, a lányok is visszafogottak.

Nekem annyiban furcsa az öltözködésem hogy, árban drága ruhákat veszek csak fel, egy alsónadrágért kiadok 5-7ezret is ha tudom hogy tartós és márkás.

Én úgy gondolom egy komoly testhez, öltözni is tudni kell, az esetemben, nem tett senki megjegyzést rá soha.

22F

2014. aug. 31. 19:26
 5/12 anonim ***** válasza:

Az emberek már rohadt régóta a divat szerint öltözködnek, ez nem új keletű dolog.

[link]

2014. aug. 31. 19:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Én 16 éves fiú vagyok, de rohadtul nem ilyen vagyok. Talán pont ezért nincsenek barátaim, de nem érdekel...

Egyedül ami stimmel az a vékonyság, de ezen már hosszú ideje próbálok változtatni, 2.5 éve heti 3x kungfuzok + fegyenc-edzek, de nem igazán akar meglátszani. Ami az öltözködésemet illeti, a stílusom nem igen besorolható, mert talán nincs is. Na hó ez azért túlzás, de általában: Sötétebb, vagy fekete farmer nadrág, szintén sötét ing, vagy egyszínű, esetleg egy egyszerű mintával ellátott póló... Ha kicsit hidegebb van akkor a hosszú-ujjú ingre egy hosszú térdig érő fekete kabát, vagy ha póló, akkor a barna, vagy a fekete bőrdzseki :) Ennyi! A hajam az hullámos, göndör, valamivel a vállam fölérő és sötétszőke, eszembe se jutna soha kivasalni... Ami a face bookot illeti ott 4 ismerősöm van, a testvérem és még 3 ember akiket tényleg ismerek. Nekem a zenei stílusom sem a legpopulárisabb: oprea, jazz, és néhány pop-rock, de én ezeket szeretem és senki kedvéért nem változtatnék rajtuk. Nekem más stílusával sincs bajom, nem ítélkezem, de azt én sem bírom ha valakinek nincs véleménye semmiről és csak a tömegeket utánozza.

2014. aug. 31. 19:41
 7/12 anonim ***** válasza:
16%
#6 Édes Istenem, te kajak kung fu val meg fegyencedzéssel akarsz jobban kinézni? Öregem xD A látványra való a súlyzós edzés, a kung fu az önvédelemre, vagy versenyre, a fegyenc meg az izületekre, meg az erőre és állóképességre, a látványhoz, az izmokhoz ezeknek köze sincs... Amúgy "lol"...
2014. aug. 31. 19:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Nos a kung fut azért csinálom, mert szeretem és amúgy meg hülyeség amit írsz, 1 óra kung fu 2x kimerítőbb mint egy félnap súlyzózás! Tudom mert csináltam mindkettőt... + A kung fu sokkal több izmomat mozgatja meg, mind bármi más amiről én tudok. Amúgy sem azért kung fuzok, hogy verekedjek, meg, hogy raj gyerek legyek, de te ezt nem értheted amíg ki nem próbáltad.
2014. aug. 31. 20:04
 9/12 anonim ***** válasza:
No meg attól is függ a dolog, hogy hogyan akarsz kinézni. Mert én soha az életben nem szeretnék úgy kinézni mint Swarzenegger. Ellentétben Bruce Lee-val, de számomra még az is túlzás...
2014. aug. 31. 20:06
 10/12 anonim ***** válasza:
mindenki úgy néz ki, ahogy akar, ha így érzik jól magukat, akkor így. 18 éves koruk körül úgyis kinövik. én is majmoltam addig a divatot, a haverjaimmal együtt , ugyanolyan stílusú cuccokban lógtunk, meg minden, de középsuli után már mindenkinek lett saját egyénisége és elhagytuk ezeket a dolgokat. senkinek semmi köze, hogy a másik hogy néz ki, lehet pl. a te stílusod se tetszik sok mindenkinek, mégse zavar senkit.
2014. aug. 31. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!