Csak engem zavar az új "értékrend"?
10ből 8 ember ugyanúgy néz ki (saját nemén belül persze)
Fiuknál az ecsetfej teljes vékonyság meg a "furcsa" öltözködés (néhánynál annyira nem feltünő), lányoknál pedig a pcsanadrág meg egyéb ribis öltözékek + 2 kiló smink
Szóval a léyneg benne hogy mindenki felszínes, plusz mivel mindenki ugyanúgy néz ki, nem a személyiség a döntő nekik, hanem hogy Facebookon mennyi likeval illetve követővel rendelkezik. Elég idegesítő.
Van még aki így gondolja?
Fiúkról van szó és tizenéves lányokról, kvázi én már dolgozó huszonéves vagyok, és az én köreimben már nem nagyon vannak ilyenek, sokan gyúrnak, vannak akikkel együtt edzem, a lányok is visszafogottak.
Nekem annyiban furcsa az öltözködésem hogy, árban drága ruhákat veszek csak fel, egy alsónadrágért kiadok 5-7ezret is ha tudom hogy tartós és márkás.
Én úgy gondolom egy komoly testhez, öltözni is tudni kell, az esetemben, nem tett senki megjegyzést rá soha.
22F
Én 16 éves fiú vagyok, de rohadtul nem ilyen vagyok. Talán pont ezért nincsenek barátaim, de nem érdekel...
Egyedül ami stimmel az a vékonyság, de ezen már hosszú ideje próbálok változtatni, 2.5 éve heti 3x kungfuzok + fegyenc-edzek, de nem igazán akar meglátszani. Ami az öltözködésemet illeti, a stílusom nem igen besorolható, mert talán nincs is. Na hó ez azért túlzás, de általában: Sötétebb, vagy fekete farmer nadrág, szintén sötét ing, vagy egyszínű, esetleg egy egyszerű mintával ellátott póló... Ha kicsit hidegebb van akkor a hosszú-ujjú ingre egy hosszú térdig érő fekete kabát, vagy ha póló, akkor a barna, vagy a fekete bőrdzseki :) Ennyi! A hajam az hullámos, göndör, valamivel a vállam fölérő és sötétszőke, eszembe se jutna soha kivasalni... Ami a face bookot illeti ott 4 ismerősöm van, a testvérem és még 3 ember akiket tényleg ismerek. Nekem a zenei stílusom sem a legpopulárisabb: oprea, jazz, és néhány pop-rock, de én ezeket szeretem és senki kedvéért nem változtatnék rajtuk. Nekem más stílusával sincs bajom, nem ítélkezem, de azt én sem bírom ha valakinek nincs véleménye semmiről és csak a tömegeket utánozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!