Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket a túl sok, vagy a túl...

Titeket a túl sok, vagy a túl kevés hangulatjel zavar?

Figyelt kérdés
Valahányszor olyan emberrel beszélek neten, aki nem használ szinte soha hangulatjelet, mindig azt érzem, mintha untatnám, még ha normálisan is válaszolgat, én viszont már-már kényszeresen teszek majdnem minden mondatom végére valamit, mert nem szeretném, ha azt gondolnák, nincs különösebb kedvem, vagy valami bajom van az illetővel :D
2014. aug. 29. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha van, ha nincs, akkor sem érdekel.
2014. aug. 29. 13:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem szeretem.
2014. aug. 29. 13:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyik sem zavar.
2014. aug. 29. 13:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Számomra nincs olyan, hogy túl kevés. Igazából a túl sok sem hoz lázba, de ha valaki mindig 600 ugyanolyan jelet rak egymás mellé, az már egy idő után zavaró.
2014. aug. 29. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Én alapvetően szeretem ha 1-2 hangulatjelet mögé tesznek.

Tekintve hogy a kéz és arcjáték, a mondat hangsúlya kiesik, így egy sima beszélgetés olyan távolságtartónak, túl komolynak tűnik. Én is kb minden mondathoz teszek ha vicceset, komolytalant írok.

De mondjuk ez is egyénfüggő, van aki nem használja azt is meg lehet szokni, de másoknál meg azonnal lejön, hogy ha elmarad a hangulatjel, akkor valami nyűgje van.

2014. aug. 29. 15:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Én a túl keveset utálom. Mert egy csomószor nem tudom eldönteni, hogy ironikusan mondja-e avagy sem...
2014. aug. 29. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Túl kevés számomra nem létezik, én is maximum 1-et, 2-t használok egy nagyobb szövegben.

Azt viszont rühellem, ha valaki minden mondata végére odabiggyeszt egyet, mert idegesít, nem is olvasom végig, ha ilyet látok. A szívecskék, meg ezek: *3* ;) a legrosszabbak, a hajam kihullik tőlük...

2014. aug. 29. 18:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Annyira utálom mikor valaki nem tesz jeleket.
2014. aug. 29. 21:00
 9/9 shoona:D ***** válasza:
engem nem zavar ha valaki nem tesz semmilyen jelet,a túl sok az zavaróbb nekem
2014. nov. 27. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!