Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Csak engem zavar az a hangulat...

Csak engem zavar az a hangulatjel, hogy kettőspontpé?

Figyelt kérdés

Azért írtam úgy, mert használhatok smiley- kat a kérdésben :S Szóval sokan vannak akik mindenre írják forumokon, MSN - en.

Most megyek :P

Én is szeretlek :P (Azért ilyen közegben már szerintem inkább vicces :D)

Szóval engem zavar és könyörgök ha legalább nem válaszoltok rendesen a kérdésre, a :P -t akkorse használjátok legalább itt ne :D

2009. júl. 8. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a p-t én se nagyon szeretem..:( én a zárójeleseket szeretem..:))))
2009. júl. 8. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
jaja engem is idegel, eredetileg gúnyt jelentene, de minden gyökér használja aki nem meri 1000%-osan felvállalni amit mond (én leglaábbis ennek tudom betudni)
2009. júl. 8. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem a legtöbb smiley nem idegesít, kivéve ezt a p-t! Akár msn-en, akár máshogy olvasom, nekem gúnyt jelent, azt h hülyének vagyok nézve...meg egy roh adtul infantilis dolognak is tartom...ilyenkor bevörösödik a fejem általában és visszaküldöm az ilyen smiley-t: :@
2009. júl. 8. 17:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Igaz?

Exbarátnőmmel így nézett ki egy MSN:

Én: Jó akkor holnap találkozunk

Ő: Rendben

Én: Szia, szeretlek

Ő: Én is szeretlek :P

:D Nem emiatt szakítottam vele,de akkoris :D

2009. júl. 8. 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

engem nem zavar különösebben,na de azért oda hogy szeretlek..inkább egy :) <---ilyet írnék ez olyan aranyos :D

vagy szívecskét :D elvégére azért van :)

2009. júl. 9. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy utálom a kettőspont pét. Egyszerűen undorító :p :D
2009. júl. 23. 16:51
 7/7 anonim válasza:

Hát szerintem nem az...Én szeretem...Nekem nem a gúnyt jelenti,hanem a kacérkodást inkább vagy az ilyen kis kekeckedést...:D

De ízlések és pofonok;):)

Na puszii♥

2010. febr. 26. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!