Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Benneteket nem zavar...

Lányok! Benneteket nem zavar pl ha rúzst, vagy szájfényt kentek a szátokra?

Figyelt kérdés
Én egyrészt azért sem merek ilyeneket használni, mert ott egy plusz réteg, amit érzek, és nem akarok vele természetellenesnek hatni.

2015. ápr. 2. 19:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
De. Pont ezért nem használok ilyeneket.
2015. ápr. 2. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem szoktam érezni :)
2015. ápr. 2. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
egy réteg Labello aztán rá a rúzs. Általában folyékony rúzst használok. És nem, nem zavar. :)
2015. ápr. 2. 20:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Engem is zavar. Ezért nem használok.
2015. ápr. 2. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

néha zavar, néha nem. én sokat rúzsozok, mert imádom őket, de a szájfényt kifejezetten utálom, nem is tetszenek és rossz érzés is. : )

az ajakápoló nem zavar? az is egy plusz réteg. : D

2015. ápr. 2. 20:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen zavar, ezért nem használok. Sőt ajakápolót sem használok, ha kiszárad a szám akkor hidratálóval átkenem, hagyom hatni, majd letörlöm. De nem viselek se rúzst, se szájfényt, se ajakápolót.
2015. ápr. 2. 20:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavar, mert könnyen beszívódik, a rúzsaim meg extra tartósak. Könnyű a textúrájuk, nem lesz olyan érzésem, mintha vigyázni kéne rá, hogy elkenődjön, hanem tartós és nem kenődik. Rúzsok között is hatalmas a különbség. Van olyan, ami zavar és rossz érzés, de amire váltottam, az szuper. :)
2015. ápr. 2. 20:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Ajakápolókat sem szívelem:) De lehet, hogy akkor csak egy jobb minőségű rúzst kellene kipróbálnom. Köszi a válaszokat!:)
2015. ápr. 3. 00:36
 9/11 anonim ***** válasza:
én ajakápolóból a Crazy Rumors ajakbalzsamokat használom. :) Ha színt is akarok rá, akkor pedig egy matt szájfényt viszek fel az uma cosmeticstől vagy a makeup revolutiontól. :)
2015. ápr. 3. 09:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem zavar. De ennek ellenére ritkán használok, amikor mégis, akkor jól érzem magam vele.

Viszont parám, hogy rákenődik a fogamra. A rúzsos fog rémséges.

2015. ápr. 3. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!