Fiúk! Miért zavar benneteket annyira, ha a lányon van egy kis súlyfelesleg?
Most nem a kövér, túlsúlyos nőkről beszélünk (mert azt már meg is értem) hanem maximum 5-10 kiló súlyfelesleggel "küzdő", erős csontozatú hölgyekről - akiknek nem mellesleg még szép bőrük meg formás cickójuk van.
Szerintem olyan bájosak azzal a kerek kis pofifukkal. Kedvességet sugároznak önmagukból, ami a sovány lányok többségéről nem mondható el. Lehet, hogy elfogult vagyok, mert leszbikusként nekem pufi leányzók jönnek be. Persze a sovány nőket sem vetem meg, viszont - mint veterán - mondhatom, hogy duci lányok is vannak olyan jók, és tökéletesek!
Tőletek, fiúktól kérdezem: többségetek miért ítéli el a 5-10 kiló súlyfelesleggel küzdő nőket? Ők is lehetnek szépek, egészségesek, és sportosak. Nem értelek benneteket.
Végül egy kép az internet bugyraiból: [link]
L/34
Nem tudom miről beszélsz, mert a legtöbb pasinak fel se tűnik, ha valakin van 5 kg felesleg, főleg ha az arányosan van rajta.
Engem +10kg-al is csomó pasi megnézett és udvarolt.
Linkelnéd újból a képet, kérlek, mert nem hozza be.
Egyébként a kérdésedre választ sajnos nem tudok adni, mert nem a férfi nemet képviselem, de én úgy vagyok vele, hogy nem az a lényeg, hogy hány kiló, vagy milyen színű a haja, hanem maga a kisugárzás. Férfiaknál és nőknél egyaránt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!