Nagyon zavar a súlyfelesleg, mit lehet tenni?
hány kg-ot híztál eddig? hány htes vagy pontosan ?
Sztem mostantól arra figyelj h mit eszel, hogy minőségi étel legyen ! Este már ne legyen hízlaló kaja közte.
Ne édességgel, üdítőkkel lakj jól....sztem csak vizet igyál vagy cukor mentes teát....ezek sokat számítanak!
Milyen ételeket szoktál enni? Te főzöl ?
szia!
Akár én is írhattam volna a kérdést... Ugyanez... És még mindig hányingeres vagyok, ritkán hányok, kóla kell rá, sokat eszem. Édességet már nem is eszem, és most 5 kilónál járok - 14. hét. Csak én 75ről indultam a 162 cm-mel.
Én mindig elhatározom, hogy diéta, de olyan éhes vagyok, hogy elmarad.
És persze 3-4 hetente változik az étrend, addig kb ugyanazt kívánom, és mást nem is tudok megenni. :s
hA ARRA GONDOLOK, HOGY LENYOMJAK EGY PARADICSOMOT... :s
légyszi, ha rájössz a megoldásra, szólj! :)
Ez egy olyan kalkulátor, ami megmutatja, hogy hogyan alakulhat min-max a hízásod terhesség alatt.
Ez a rosszullétes időszak elmúlik. Rendezni tudod az étkezéseket, próbálj meg majd sokat mozogni, esetleg a cukros löttyök helyett friss gyümölcslé(házi).
Könnyen beszélek, mert nem volt ilyen problémám, sőt, inkább az a baj, hogy így is a min alatt vagyok:( én hízni nem tudtam, most már nem is fogok(4hónap szoptatás terhesség alatt, plusz Tök kergetése).
Beszélj a védőnővel/szülésszel/dietetikussal hátha tud tanácsot adni. De nagyon ne számíts csodára, és az a baj, ha "felelőtlenül" étkezel azzal nem csak hízol, és elcsúnyulsz, hanem a babának is ártasz.
Kitartást sok erőt.
A mennyiségre: egyszer ha nagyon bezabálsz és visszajön, akkor beáll.
A fiammal annyira kívántam a babgulyást, hogy a fél fazékkal megettem majdnem... Szépen néztem ki:( Onnantól tudtam mennyit bírok enni.
Most hiába ettem mindent(biótól a szemétkaján át mindent...:() 180cmhöz 62kg(alultáplált pedig zabagép vagyok) induló súllyal sikerült a 40.hétre hízni 12kg-t ebből min3kg a gyerek...
Szia, mintha csak 2 évvel ezelőtti önnmagam olvasnám:-)
annyi különbséggel, hogy én cukros üdítőket nem ittam és húst nem ettem (azt gondoltam egészségesen élek...) ennek ellenére az első trimeszter végére +12 kg!!! volt az eredmény. Akkor nagyon megijedtem és "diétázni" kezdtem ami nálam abból állt, hogy rengeteg reggeli amit csak megkívántam egy könnyű ebéd és vacsi max. sali vagy gyümi, joghurt. Igy a középső trimeszterben "csak" 6kg jött rám ekkor elvesztettem a türelmem mondván hiába az erőfeszítés...ennek eredményeként az utolsó trimeszterben újabb 12kilóval gyarapodtam! Össz 30kg hízás.
Nálam is elsősorban a mennyiséggel volt a gond és a végén a cukrászsütikkel...pékárúval. Mikor megszültem olyan rosszul éreztem magam, hogy nekiláttam diétázni persze ésszel mert szoptattam! És lehet! Szoptatni+diétázni csak ésszel kell! Fanatikusan kutattam az üres kalóriáktól mentes étkeket csomó dolognak utána néztem persze nem egyik napról a másikra de sikerült 9 hónap alatt visszafogynom. Nagyon nehéz volt! De mégérte. Most annak érdekében, hogy tartsam a súlyom (sőt 5kg-val kevesebb vagyok mint terhességem előtt) nem diétázom hanem "másként" étkezem. Igaz a családom kissé döbbenten néz rám...rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszem nyersen! magában. Felfedeztem a zabpelyhet és korpát (lassan felszívódó szénhidrát) eszem kölest és kitaláltam magamnak egészséges "nasikat" mert imádom az édeset.
Nem egyszerű átállni mert nekem hiába mondja bárki, hogy reszelt sárgarépa finomabb mint a marcipános szaloncukor...de először az agyamba kellett rendetrakni.
Pár napja teszteltem pozítívat megint:-) így most "megmutathatom magamnak" hogy meg tudom csinálni csak pár kiló hízással...remélem:-) a várandósságot. Azért izgulok mert az elsőnél sem így terveztem....
Ezeket én nem "okoskodásnak" írtam Neked pusztán ez a saját tapasztalatom. Ha látsz benne olyat ami számodra hasznos azt fogadd meg ha nem hát nem.
Azért bűnözni is kell néha :-)
... ha már úgy is mindegy milyen hosszú a válaszom...a mai nasim receptje:
1 szelet kb. tenyérnyi sütőtök nyersen
1 nagy alma
5 szem aszaltszilva
Mindent a mixerbe és összeturmixolni:-) egy krémes édes nass és még egészséges is!
Bocs ha hosszú voltam, boldogságos babavárást kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!