Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nincs ronda nő, csak kevés pénz?

Nincs ronda nő, csak kevés pénz?

Figyelt kérdés

Van egy meghökkentő diabemutató, amiben csúnya nőkből "faragnak" szépeket smink, frizura, plasztika, ruházat, fogászat stb. segítségével. Lehet hogy a nők ezek nélkül nem is szépek?

Ez az:

[link]

2015. máj. 14. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Én ezt eddig úgy ismertem, hogy a pénz helyett sör van írva. :D
2015. máj. 14. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
11%

Tudod én fiúként azt veszem észre, hogy nagyon sokféle lány van, vannak akik nem foglalkoznak magukkal ilyenek a csúnyább lányok és azok, akik természetesen szépek.

Aztán azok, akik sokat foglalkoznak magukkal, itt is vannak sokan eleve csúnya lányok, akik fel vannak tuningolva és akik eleve szépek.

Természetesen az a legfontosabb, hogy te elhidd magadról, hogy szép vagy, így lesz önbizalmad és kisugárzásod. Sok csúnyább lánynak nincs önbizalma, ezért kisugárzása sem (mindenkinek más jön be, de én így feltudnék rá nézni, mint nőre). Mindez ott kezdődik, hogy elfogadod saját magadat a hibáiddal együtt. Kifejted a véleményed, és törekszel arra, hogy saját magadnak megfelelj, így egymásra is kölcsönösen feltudunk nézni.

2015. máj. 14. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
Na igen, és ha a pasik is alkalmaznák a dolgokat amit a nők, akkor ronda pasi sem létezne.
2015. máj. 14. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
#2: Egyetértek.
2015. máj. 17. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!