Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki örömlánynak áll, az nem fél a betegségektől vagy az öregkortól?
Annyi betegség van, amit el lehet kapni. HIV, Szifilisz, Hepatitis, stb, ráadásul a HIV halálos betegség, és a gyógyszer pénzbe kerül.
Aki örömlánykodásra adja a fejét, az enm fél attól, hogy egy esetleges "beteggel" való kaland majd rányomja az egész életére a pecsétet?
Vagy nem félnek attól, mi lesz öregkorukban? Révén, hogy senki sem marad szép, fiatal, és kívánatos. De nem lesz szinte nyugdíjuk, mert ez végül is törvénytelen munka, öregen már szinte senkinek sem fognak kelleni, és szó szerint nincstelenek lesznek.
Nem félnek ezektől? vagy meg sem fordul ez a fejükben?
Ez nem kaland!
Munka!
Óvszer!
És a többi benne van a pakliban!
Orális szexhez szerintem nem használnak óvszert (pedig kellene) és ott is nagy az esély, pláne ejakulációnál.
És ha elkap valaki valamit, az meg is tudja, vagy akkor mikor már késő? Ne értsetek félre, nem vagyok k rva, fiú vagyok, csak megfordult a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!