Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiss Árpi kérdése:
Mit tegyek? Nem akarok fizetni az örömlánynak, kéne egy jó kifogás, vagy fussak el? Vagy hívjam meg pár haveromat és majd megoldjuk felesbe?
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 19:44
2/13 anonim válasza:
Előre kérik a lét. Az lenne a durva, ha kifizetnéd és ő futna el. :D
3/13 anonim válasza:
Ha a stricije utólér csak részben fogsz távozni, merthogy a farkad levágja, az tuti.
Mondjuk ha nem levágja, akkor lerohad.
4/13 anonim válasza:
Szerintem inkább egy barátnő a megoldás. Elvileg nem könnyű a dolog, bár én még sosem voltam prostinál, és nem is akarok oda menni.
5/13 anonim válasza:
Szerintem szerezz egy barátnőt, ha lehetek veled nagyon őszinte. A szex része teljesen ingyen és bérmentve van. :)
6/13 anonim válasza:
aki azt mondja hogy egy barátnő ingyen van annak sose volt még barátnője :)
7/13 anonim válasza:
ilyet senki nem mondott. azt mondta , a szex része van ingyen és bérmentve.
8/13 anonim válasza:
nyomj vele egy menetet és a végén üsd agyon
a pénzed megmarad XD
9/13 anonim válasza:
Fuss, Forest, Fuss, jön a prosti, jön a prosti, Fuss!!
10/13 anonim válasza:
a szex sincs ingyen... mivel valahogy védekezni kell amit nem ajándékba adnak a boltba vagy a dokinál :d
*L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!