és nagyon szép alakod van!
és szoliba sem jársz ?
ne viccelj már.
te tudod magadról, hogy jó az alakod. akkor meg minek teszed fel ide magad?? gondolom jó olvasgatni a pozitív hozzászólásokat.
Előttem válaszolóval egyetértek!Minek tetted ide fel magadat!Szerintem te is tudod, hogy nem vagy "hájas"!
Vagy jó olvasgatni a kommenteket?!
20L
istenem...ha nekem sport nélkül meg sok kajálással ilyen alakom lenne....na de így legalább egészségesen élek :D xD
19/L
Ha jobban megnézitek a képet látszik hogy a csaj ki van vágva egy másik képről, és mögérakták ezt a hátteret... (kockás a széle, meg a fény...stb... nem kell hozzá nagy photosoptudás hogy rájöjjön valaki erre)
Valami kövér 50 éves bácsika tehette fel a kérdést.
szvsz
Elég gyerekes az alkatod(kb 11-12-nek mondanálak a kép alapján)!Csípőd elég keskeny, szinte már fiúsan!
Ha nem lenne a push-up melltartó, talán annak is nézém!
Amúgy a súlyoddal nincs god, bár kicsit hízhatnál,pár kiló plussz jobban mutatna!
De összességében csinos vagy, ne parázz!
Amúgy nem értem miért baj az ilyen kérdéseknél, hogy a kiíró vár egy kis őszinte megnyugtató dícséretet!
Attól még sosem lettem szegényebb, hogy valakibe egy kis önbizalmat csepegtettem! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!