1/20 anonim válasza:
Elférne még rajtad kb. 5 kg! Amúgy a felsőtested nagyon szép, a lábadat még formásítani kell!
2/20 anonim válasza:
Nagyon tetszik, a lábak szépek.
3/20 anonim válasza:
Szép szép, nem kell híznod!! Nekem is hasonló csak izmosabb a lábam és talán picike't sze'lesebb a csípőm. :)
18L
4/20 anonim válasza:
nagyon szép :)
bár szerintem picikét széles a vállad (:
5/20 anonim válasza:
ilyet akarok. :D nekem is hasonló, csak a lábaim nem ennyire szépek. hogy csinálod? :D
6/20 anonim válasza:
Nagyon jó alakod van,pont tökéletes,se híznod se fogynod nem kell.
Hogyan csinálod?
Fogyózol?
Vagy miket eszel?
Légyszi írj!
Köszi!
Üdv!
7/20 anonim válasza:
Gyönyörű test, szép barna bőr. Nem kell híznod szerintem, tökéletes az alakod. Mint nő a nőről mondom, még mielőtt valami nyálcsorgatós kocka pasinak neveznétek:)
8/20 anonim válasza:
Az, hogy pasik kedvence! :) Tényleg szép vagy! Egyedül a lábaidra edzenék egy picit, hogy izmosabb legyen! De ha így maradsz az se nagy hátrány! :D
9/20 anonim válasza:
nagyon kislány vagy még, semmi nőies alakod nincsen még (derék-csípő) a melledet viszont felpolcoltad amivel vicces hatást értél el, mivel felül már kinézel 18-19-nek, de melltől lefele kb mint egy óvodás.
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a pozitív válaszokat!:) Nem fogyókúrázom ,ellenkezőleg nagyon is sokat eszem ,de sajnos nem látszik..:( Ez a kép nyáron készült rólam ,azóta sikerült híznom 3 kg-t! De sajna még így sem érzem jól magam!
2010. febr. 23. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!