Lányok! Titeket is szoktak bámulni az utcán, bevásárlóközpontba? Hogyan reagáltok rá?
Figyelt kérdés
Engem már nagyon idegesít, hogy nők is bámulnak, pedig én aztán nem vagyok egy nagy szépség:D
És ha nevetnek az mire kell vélni?Titeket is szoktak?:D
Én irigységre gondoltam, de nem értem, nem vagyok egy irigylésreméltő annyira:D
2010. febr. 22. 00:29
21/23 A kérdező kommentje:
hm...lehet a sminkkel van a gond, igazad lehet:D de akiket megkérdeztem azt mondták jó...na de megpróbálok lightosabban sminkelni...hátha ez a probléma:D
köszi:)
2010. febr. 22. 23:27
22/23 anonim válasza:
Lehet hogy mondják, hogy jó a smink mert ismernek és nem akarnak megbántani, de ...
23/23 A kérdező kommentje:
lehet...mert tényleg nem láttam magamon semmi cikit:D akkor lehet a smink...na majd kipróbálom:)
köszi:)
2010. febr. 23. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!