Lányok! Titeket is szoktak bámulni az utcán, bevásárlóközpontba? Hogyan reagáltok rá?
Engem már nagyon idegesít, hogy nők is bámulnak, pedig én aztán nem vagyok egy nagy szépség:D
És ha nevetnek az mire kell vélni?Titeket is szoktak?:D
Én irigységre gondoltam, de nem értem, nem vagyok egy irigylésreméltő annyira:D
hát köszönöm, de nincs bazinagyorroM:D esetleg neked:D
csak azt nem értem, hogy miért kell így válaszolni...szépen kérdeztem, nem bunkón...:(
én nem is mondtam, hogy szép lennék, ezt írtam is:D
nem volt semmi az öltözködésemben, mert megnéztem magam a tükörben, a sminkem sem volt elkenődve és semmi röhejeset nem láttam magamon...
de akkor úgy látszik, tényleg ronda vagyok:(
mind1..köszi a válaszokat...
nem volt rajtam kirívó ruha, egy sötét kiskabát, farmer, fekete csizma, szóval nem olyan, ami messzíről látható lenne:(
1 volt, aki a barátjával volt és ő kicsit plázacicás volt..
és volt amikor várakoztam egy gyorsétteremben és egy csajnak a pasija odasúgott valami a barátnőjének, rámnézett és nevettek mindaketten:(
csak az a baj, hogy sose hallom meg, hogy mit mondanak egymásnak, legalább tudnám mi a baj velem:(
de én nem látok magamon semmi olyat...képet pedig hiába raknék is fel, mert azokat dicsérnék szokták, meg nem olyan mint élőben:(
csak annyira rossz érzés, kezdem azt hinni, hogy tényleg tök ronda vagyok:( mert ha irigyek lennének az emberek csak nem mosolyognának ki...és ami még pluszba jön, hogy férfiak is mosolygonak és azok csa nem irigyek egy nőre....vagy már énsem tudom:(
mindegy, hát ez van...
köszönöm a kedves válaszokat:)
a tanácsokagt is köszönöm:)
és az sem rossz ötlet...hogy majd énis megkérdezem az illetőt, mit bámul:)
Engem is bámulnak állandóan. Ha sminkelek (én feltűnően szoktam...) akkor mindenki, ha nem sminkelek akkor inkább csak a lányok. De akkor nem az arcomat :D
Engem nem érdekel, nem foglalkozom vele.
Nevetni nem szoktak rajtam...
Engem is mindig megnéznek, csak rajtam nem röhögnek!
De én magas vagyok, szép, és nőies. :D
Büdös az öndicséret, de ha mások is ezt mondják, akkor van benne valami...
köszi a válaszokat:)
én is magas vagyok, és szeretek magassarkút felvenni, lehet azért is néznek, nevetni meg lehet azért mert csúnya vagyok:S
na mindegy, nem szabathatom át magam...
köszi a kommenteket:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!