Hogyan változtassam meg a külsőm?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Sajnos régóta nem vagyok kibékülve a külsőmmel: száraz, kezelhetetlen haj, lapos fenék, nagy has, kifakult bőr, ami egykor szép barna volt, de ma már sápadt, nagy orr stb. Az egyetlen,amit imádok magamon, a szemem, ami bár egyszerű barna, mégis nagy és csillogó,mások is dicsérték már. Most minden (majdnem minden) rossz külső tulajdonságomon szeretnék változtatni. Szeretnék valamit kezdeni a hajammal, de eddig nem igazán használt semmi. Edzeni szeretnék,de nem tudom mi a leghatásosabb. Barnulni szeretnék,de télre megint teljesen fehér lennék,mert nem tudok annyira intenzíven barnulni, és szolizni nem akarok járni,mert a természes színű barna bőr tetszik. Ja, és hogyan szépítsem magam úgy,hogy ne legyek cicababás?2015. ápr. 24. 21:18
1/2 anonim válasza:
figyelj az etkezesedre, sokszor egyel keveset, keruld a sok es haszontalan szenhidratot es zsirokat, cukrot. edzesnek mar az is nagyon jo,ha kezdetnek otthon tornazol, esetleg dvdkre, vagy estenkent eljarsz futni. ( ehhez talalsz a neten programot, hogy h erdemes fejleszteni magad benne)
a szolit elhagyhatod, de ha nehezen barnulsz es telre ugy is feher leszel, akkor minek kezdesz neki egyaltalan? miert baj h feher leszel? majd kovetkezo nyaron ujra barnulsz..
a hajadnak biztos nem art meg, ha elmesz egy fodraszhoz, aki levagja a torott reszeket, es segit egy neked valo frizurat kialakitani.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) igazából nagyon könnyen barnulok, csak azt nem tudom, hogy legyen az a barnaság tartòs. A fehér bőr azért nem tetszik, mert sokkal jobban látszik minden apró bőrhiba, és le szeretnék szokni az alapozó használatáròl.
2015. ápr. 24. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!