Csajok szerintetek rosszul nézek ki hogy nincsen barátnőm (kép lent)? és nem kell kímélni igazat írjatok
2010. febr. 20. 22:54
1/23 anonim válasza:
nemvagyronda de nekem teljesen más tipusu fiuk jönnek be :)
2/23 anonim válasza:
sztem nem nézel ki rosszul, de ezt a fényképbeállást hanyagold egyébként nagyon szép a szemed
3/23 anonim válasza:
Nem alulról készült képet kellett volna feltenni, abszolút nem látszik milyen az arcod szemtől szembe. De nekem amúgy nem úgy tűnik, hogy lenne bármi gond, bár nekem se jön be ez a stílus.
4/23 anonim válasza:
Nem gáz, csak tedd meg azt, hogy ilyen szögből több fotót nem csinálsz, maximum az Empire State Buildingről, az elég magas.
5/23 anonim válasza:
Núgy tünik, mintha valami arab vagy kubai vér csordogálna az ereidben... tehát nekem kapásból nem valami bizalomgerjesztö a megjelenésed. Én messziröl kerülöm az ilyen palikat, mert tutti, hogy az elsö palánknál átvág és nem építhetö rád egy hosszú, tiszta, tartalmas kapcsolat. Bár lehet, hogy csak tényleg a fotó lett nagyon szarul kiválasztva...
6/23 anonim válasza:
Sztem jó pasi vagy! :)) Am hány éves vagy?
7/23 A kérdező kommentje:
17
2010. febr. 20. 23:26
8/23 anonim válasza:
23:25-ös vagyok.
Hát énsem értem, hogy miért nincs barátnőd. Nekem teljesen bejössz...és sztem nem vagyok egyedül ezzel. Járj el szórakozni, biztosan találsz valakit ;)
9/23 A kérdező kommentje:
ja hozzáteszem hogy még nem is volt b nőm
2010. febr. 20. 23:37
10/23 anonim válasza:
megint az előző vagyok :D
Én ezt kb nem hiszem el h nemvolt, a ronda/ocsmány (elnézést a kifejezésért) csávók akiket látok még nekik is van. És te egyáltanán nem vagy az.
Mondjuk ezt a dolgot én tök igazságtalannak érzem, mert én sem vagyok 1 rondaság (sztem) és nekem sem volt még 'igazi' kapcsolatom(sajnos). 16/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!