Szerintetek csúnya vagyok?
Nem vagy csúnya! Jó alakod van! Egyáltalán nem vagy kövér, de még csak duci sem. Nem panaszkodhatsz. Nekem speciel tetszel. Viszont mindenkinek nem lehet. Például hiába teszik elém a világ legfinomabb dinnyéjét, én akkor sem fogom megenni, mert utálom, hiába az a legízesebb. És! A személyiségeddel, belső tulajdonságaiddal sokat javíthatsz a megjelenéseden. Ha szépülni akarsz, akkor akár fodrász segítségével találd meg a fejformádhoz leginkább jobban passzoló frizurát. A mostani nekem tetszik. De én nem vagyok fodrász, bár azt mondják stílusos, ízléses vagyok, értek a dolgok szebbé tételéhez. Akkor ha már szemüveges vagy, célszerű megtalálni a fejformádhoz leginkább passzoló szemüvegkeretet. A mostani mondjuk nem rossz. De a legjobb ha kikéred szakember tanácsát. Esetleg kontaktlencse ha nem tudod megtalálni a megfelelő szemüvegkeretet.
A legfontosabb pedig az, hogy akármilyen nehéz is, próbáld meg elfogadni magad olyannak amilyen vagy. Ebbe a testbe születtél bele, ebből próbáld kihozni a maximumot. Az esetleges csúfolkodó emberek véleményét meg szard le magasról. A megfelelő frizura és szemüvegkeret nagyon sokat számít. De már csinos vagy így is. Az ismerőseid meg csak irigykednek, hogy csinos vagy, ők meg nem. Tipikus köcsög emberek gondolata: Ha megdöglött a tehenem, dögöljön meg a másiké is.
Remélem tudtam segíteni :)
Szerintem aranyos lány vagy, nekem bejössz :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!