Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez az alak csúnya?

Szerintetek ez az alak csúnya?

Figyelt kérdés

Alapból vékony, sovány testalkatú vagyok, pár hónapja elkezdtem edzeni,már kezdem látni a változást, de egy dolog zavar. Amíg nem edzettem, vékony combom volt, ami ugye izmosodott. A fenekem alatt "kiáll" a combom, ami eddig nem volt olyan, és zavar. Valami ilyesmi: ( csak a comb része, a fenekem még nem ilyen jó :D)

[link]

Szerintetek ez csúnya? És ha tovább edzek, akkor el fog tűnni, vagy ilyen marad?

2015. ápr. 13. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó az alakod. Át tudod nekem küldeni az edzéstervedet?
2015. ápr. 13. 19:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a képen, csak a combját kell nézni, az olyan, mint az enyém. Általában edző segít a gyakorlatokban, ő mondja, hogy mit csináljak, úgyhogy ebben sajnos nem tudok segíteni.
2015. ápr. 13. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:
nem, szerintem kifejezetten jó ez az alak
2015. ápr. 13. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Teljesen jó az, ha hátul kiáll a comb, illetve megvastagszik. Annak akkor legalább van formája van alakja, nem csak egy pipaszár valami.

Ha edzed, akkor ki is fog állni, mivel az izom abba az irányba (is) nő.

Nem tudom, miért zavar, hogy kiáll... Egy hátul lapos comb olyan semmilyen...

2015. ápr. 13. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:

"Hátul kiáll a combom"

Meghalok!

Azt izomnak hívják, drágám, mindenkinek kiáll valamennyire, akinek nem az ritka lötyi, és izomtalan.

[link]

2015. ápr. 13. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:
jó ez az alak. ami pedig kiáll, az az izmod...
2015. ápr. 14. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!