Ha valakire jópáran azt mondják hogy csúnya akkor az biztos úgy is van?
Nem. Maximum, nekik nem tetszel, de attól még lehetsz szép! S alapból, nem a külső a lényeg, hanem a belső!
"A szépség nem az arcodon van. A mosolyodban. A szívedben. Valójában az tartja melletted a másikat, ugyanis a külsőségek csak ideiglenesen elégíthetnek ki, míg a tiszta szeretet akár egy életen át elég lehet."
Oravecz Nóra
Alapból, nem lehet mindenki szépség. :)
Mindenkinek nem lehet tetszeni. Például hiába teszik elém a világ legfinomabb dinnyéjét, én akkor sem fogom megenni, mert utálom, hiába az a legízesebb. És! A személyiségeddel, belső tulajdonságaiddal sokat javíthatsz a megjelenéseden. Ha szépülni akarsz, akkor akár fodrász segítségével találd meg a fejformádhoz leginkább jobban passzoló frizurát. Ha szemüveges vagy, célszerű megtalálni a fejformádhoz leginkább passzoló szemüvegkeretet. Esetleg kontaktlencse ha nem tudod megtalálni a megfelelő szemüvegkeretet.
A legfontosabb pedig az, hogy akármilyen nehéz is, próbáld meg elfogadni magad olyannak amilyen vagy. Ebbe a testbe születtél bele, ebből próbáld kihozni a maximumot. Az esetleges csúfolkodó emberek véleményét meg szard le magasról. A megfelelő frizura és szemüvegkeret nagyon sokat számít.
Remélem tudtam segíteni :)
5. válaszoló vagyok
Azt elfelejtettem, hogy nagyon fontos még a megfelelő hajszín megválasztása, ami passzol az arcböröd színéhez, árnyalatához és a szemszínedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!