Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha valakire jópáran azt...

Ha valakire jópáran azt mondják hogy csúnya akkor az biztos úgy is van?

Figyelt kérdés
Jó,lehet azt mondani hogy fogadjam el,szeressem magam akkor is ha csúnya vagyok,elfogadni talán,de ha tényleg csúnya vagyok akkor szeretni nem tudom így magam.

2015. ápr. 16. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, nem biztos hogy úgy van. A szépség relatív, nem fogsz mindenkinek tetszeni, de vannak olyanok is, akiknek valószínűleg tetszel. Ne mások véleménye befolyásoljon.
2015. ápr. 16. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem. Mindenkinek más a szép. Olyan nincs, hogy valaki senkinek nem tetszik és olyan sincs, hogy mindenkinek.
2015. ápr. 16. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Azoknak akik mondják azoknak csúnya vagy igen. Másnak még ettől lehetsz szép vagy átlagos vagy bármi. Hogy magad szerint mi vagy azt meg döntsd el te. De ne mások véleménye befolyásoljon. Na meg alakítani is lehet magadon, jó test, előnyös haj, ruhák, stb mint szebbé tehet.
2015. ápr. 16. 14:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem. Maximum, nekik nem tetszel, de attól még lehetsz szép! S alapból, nem a külső a lényeg, hanem a belső!

"A szépség nem az arcodon van. A mosolyodban. A szívedben. Valójában az tartja melletted a másikat, ugyanis a külsőségek csak ideiglenesen elégíthetnek ki, míg a tiszta szeretet akár egy életen át elég lehet."

Oravecz Nóra

Alapból, nem lehet mindenki szépség. :)

2015. ápr. 17. 21:44
 5/7 kizcar válasza:

Mindenkinek nem lehet tetszeni. Például hiába teszik elém a világ legfinomabb dinnyéjét, én akkor sem fogom megenni, mert utálom, hiába az a legízesebb. És! A személyiségeddel, belső tulajdonságaiddal sokat javíthatsz a megjelenéseden. Ha szépülni akarsz, akkor akár fodrász segítségével találd meg a fejformádhoz leginkább jobban passzoló frizurát. Ha szemüveges vagy, célszerű megtalálni a fejformádhoz leginkább passzoló szemüvegkeretet. Esetleg kontaktlencse ha nem tudod megtalálni a megfelelő szemüvegkeretet.

A legfontosabb pedig az, hogy akármilyen nehéz is, próbáld meg elfogadni magad olyannak amilyen vagy. Ebbe a testbe születtél bele, ebből próbáld kihozni a maximumot. Az esetleges csúfolkodó emberek véleményét meg szard le magasról. A megfelelő frizura és szemüvegkeret nagyon sokat számít.

Remélem tudtam segíteni :)

2015. ápr. 18. 12:19
 6/7 kizcar válasza:

5. válaszoló vagyok

Azt elfelejtettem, hogy nagyon fontos még a megfelelő hajszín megválasztása, ami passzol az arcböröd színéhez, árnyalatához és a szemszínedhez.

2015. ápr. 18. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy nézel ki? Leírnád a külsődet? Attól függ, hogy kik mondták. Ha például egy közösségben nagyrészt molett nők vannak, ott egy vékony nőt valószínűleg nem mondják szépnek, hanem szekálják. Ha olyan a közösség, hogy apuci-anyuci pénzéből márkás cuccokba bújtatják a "nem annyira márkás" testüket, te hiába vagy edzett, feszes testű, akin még a zsákruha is jól áll, frocliznak, ha nem vagy divatmajmoló stb. Sokszor irigységből is leszólják a másikat. Ne mások véleményére adj! Nézz szét a sportágak között, ami megtetszik, válaszd ki, sportolj. Levezeted a feszültséget, és akármilyen tested van, csak jót fog tenni.
2015. okt. 11. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!