Szerintetek is pozitív irányba fejlődtem 7 év alatt, vagy magánéletileg nem? 21f (kép)
Figyelt kérdés
A kép két hetes, akkor 7% os testzsírom volt, na meg ugye a fények :"D
Csak az edzésre figyelek, viszont az a bajom, hogy már 4 éve szingli vagyok, de gondolom erről én tehetek.
köszi a válaszokat :)
2015. ápr. 15. 20:12
31/41 anonim válasza:
És emlékszel, h mennyi idő után látszódott már valami komolyabb változás? Én is kezdenék valamit magammal, csak ezért kérdezem! :D
32/41 A kérdező kommentje:
Hát úgy 2 év, tavaly csináltam az első kúrámat, az kb 8-10 kg száraz tömeget hozott.
2015. ápr. 17. 22:00
33/41 anonim válasza:
Komolyan pozitív fejlődésnek nevezitek azt, hogy valaki szteroiddal egy kétajtós szekrényt csinál magából?
Soha nem kellene olyan pasi, aki ilyennel tömi magát, egyszerűen visszataszító.
34/41 anonim válasza:
Sok testépítő lesz saját testének a megszállottja.
35/41 anonim válasza:
Ha kisebb lennél, de szteroid nélkül, akkor becsületre méltó lennél. :)
36/41 A kérdező kommentje:
35 ös, elmehetsz a sunyiba, fogalmad sincs, mennyi szenvedés, hány óra hétvégi munka suli mellett, hány óra kajálás, hány óra edzés ment el eddig. Ha a szüleidnek nincs elég pénze, hogy ezt finanszírozzák, de te dolgozol suli mellett, na akkor beszélhetünk..... és élőben nem ugatnál szerintem.
2015. ápr. 20. 23:09
38/41 anonim válasza:
Hát, nem a jó test tesz valakit 'nem szinglivé'.
Kellenek hozzá normális nők is, meg az sem árt, ha te belsőre is olyan férfi vagy, akit szívesen választ egy nő :)
39/41 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!