Szerintetek hogy nézek ki, milyen vagyok? Pozitív és negatív kritikát is kérnék, hogy tudjam min kellene változtatnom
Figyelt kérdés
Tudom hogy sok ilyen kérdés van, de nagyon megköszönném a véleményeket, és esetleges frizuratippeket is szívesen elfogadok :)Elnézést a kép minősége miatt előre is
2014. febr. 19. 18:52
1/15 anonim válasza:
Nekem tetszik az arcod, szép, szabályos. Nagyon jól áll ez a szemüvegkeret. A hajad színe is tetszik, csak kicsit olyan, mintha kinőtte volna a formáját. Valami hasonló hosszúságú kéne, csak egy kis forma, de én hosszabbat, vállig érőt is el tudnék képzelni.
2/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, akkor azt hiszem növesztem kicsit :)
2014. febr. 19. 19:01
3/15 anonim válasza:
Sok nem látszik a képen. Szerintem jobb lenne olyan frizura ami a nyakad szabadon hagyja, tehát vagy hosszabb feltűzve, vagy rövidebb (esetleg csak hátul rövidebb).
4/15 anonim válasza:
Arcod nekem is nagyon tetszik. A haj mar kevesbe kicsit ritkitani kellene es nem gondolkodtal rajta h mas szinu legyen?
6/15 A kérdező kommentje:
de igen, gondolkodtam rajta, pl a vörös nagyon tetszik, de elvileg nagyon károsítja a hajat, és az enyém alapból vékony szálú :/ köszi az eddigi véleményeket :)
2014. febr. 19. 19:08
7/15 anonim válasza:
ahogy látom, egyáltalán nem magas a homlokod, így szerintem hiba a frufru/oldal frufru, mert egyébként sincs keskeny arcod. válaszd szét oldalt a hajad, frufru nélkül
8/15 anonim válasza:
Konty nagyon jól állna, szerintem picit növeszd meg, és ahogy előttem mondták hagyd el a frufrut. Sokkal szebb ha szabadon hagyod az arcod. :)
9/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2014. febr. 19. 21:00
10/15 anonim válasza:
a szemüveg nekem nem tetszik,de az arcod igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!