Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki,...

Szerintetek hogy nézek ki, milyen vagyok? Pozitív és negatív kritikát is kérnék, hogy tudjam min kellene változtatnom

Figyelt kérdés

Tudom hogy sok ilyen kérdés van, de nagyon megköszönném a véleményeket, és esetleges frizuratippeket is szívesen elfogadok :)Elnézést a kép minősége miatt előre is

[link]

2014. febr. 19. 18:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik az arcod, szép, szabályos. Nagyon jól áll ez a szemüvegkeret. A hajad színe is tetszik, csak kicsit olyan, mintha kinőtte volna a formáját. Valami hasonló hosszúságú kéne, csak egy kis forma, de én hosszabbat, vállig érőt is el tudnék képzelni.
2014. febr. 19. 18:58
 2/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, akkor azt hiszem növesztem kicsit :)
2014. febr. 19. 19:01
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Sok nem látszik a képen. Szerintem jobb lenne olyan frizura ami a nyakad szabadon hagyja, tehát vagy hosszabb feltűzve, vagy rövidebb (esetleg csak hátul rövidebb).
2014. febr. 19. 19:01
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Arcod nekem is nagyon tetszik. A haj mar kevesbe kicsit ritkitani kellene es nem gondolkodtal rajta h mas szinu legyen?
2014. febr. 19. 19:02
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kéne ritkítani
2014. febr. 19. 19:06
 6/15 A kérdező kommentje:
de igen, gondolkodtam rajta, pl a vörös nagyon tetszik, de elvileg nagyon károsítja a hajat, és az enyém alapból vékony szálú :/ köszi az eddigi véleményeket :)
2014. febr. 19. 19:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
ahogy látom, egyáltalán nem magas a homlokod, így szerintem hiba a frufru/oldal frufru, mert egyébként sincs keskeny arcod. válaszd szét oldalt a hajad, frufru nélkül
2014. febr. 19. 19:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Konty nagyon jól állna, szerintem picit növeszd meg, és ahogy előttem mondták hagyd el a frufrut. Sokkal szebb ha szabadon hagyod az arcod. :)
2014. febr. 19. 20:18
 9/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2014. febr. 19. 21:00
 10/15 anonim ***** válasza:
a szemüveg nekem nem tetszik,de az arcod igen.
2014. febr. 20. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!