Szerintetek is pozitív irányba fejlődtem 7 év alatt, vagy magánéletileg nem? 21f (kép)
Figyelt kérdés
A kép két hetes, akkor 7% os testzsírom volt, na meg ugye a fények :"D
Csak az edzésre figyelek, viszont az a bajom, hogy már 4 éve szingli vagyok, de gondolom erről én tehetek.
köszi a válaszokat :)
2015. ápr. 15. 20:12
11/41 anonim válasza:
Mondjuk nálam a fej ezerszer többet számít, mint a test :D
12/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Hát ronda se vagyok :)
2015. ápr. 15. 21:17
13/41 anonim válasza:
Tudom én vagyok a fura, de nekem a bal oldali nagyon tetszik, a jobb pedig a visszataszító kategória már... főleg azért, mert így a test már nem arányos a fejjel, túl nagy hozzá képest. Ez még akkor is egyértelmű ha le van photoshopolva.
14/41 anonim válasza:
Szerintem ne adj ennyit a testedre. Nekem pl nem jön be. Ne haragudj.
Ezt ne megbántásból akartam írni csak, hogy tudd, hogy nem mindenkinek ez jön be.
Legyen izmos egy pasi de azért ne ennyire (ez csak az én véleményem)
17/L
15/41 A kérdező kommentje:
:) Köszi
2015. ápr. 15. 21:49
17/41 A kérdező kommentje:
Trenbolone plusz egy gyengébb szer, kúra közben provi plusz zita, majd hcg.
2015. ápr. 15. 22:04
18/41 anonim válasza:
koxal sikerült a gírhesd testedből össze lökni ezt 7 év alatt? Elég gyenge. Én naturálba tolom, és 3 év alatt többre jutottam.
19/41 anonim válasza:
számomra kimondottan szimpatikus:) a sportszereteted is, mivel én is edzek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!