Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a gáz velem? Sokan mondták...

Mi a gáz velem? Sokan mondták már hogy nincs stílusom meg bla bla bla azt mondjátok meg a kép alapján hogy min változtassak?

Figyelt kérdés

az 1 ik csaj 1 szer aztmondta hogy ugynezek ki mint aki elkapott 200 al egy villanykarót meg ilyen baromságok

amugy igy nezek ki: [link]

mi a gond a külsőmmel?

adjatok tanácsot!!!

2010. febr. 20. 14:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Te jó isten, nehogy nekem szakállat meg hosszú hajat növessz. Ehhez az öltözködéshez már csak az hiányozna.

Arcra nincs veled sok probléma, szimplán elég sunyi tekintetted van.

2010. febr. 21. 01:42
 12/17 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jol nezel ki,semmi baj veled,lehet hogy csak irigyek;)ne hallgass senkire csak sajat magadra,ugy oltozkodj ahogy neked tetszik;)aranyos vagy:)
2010. febr. 21. 08:15
 13/17 anonim ***** válasza:

De növesszen szakállat meg hosszú hajat, hordjon acélbetkóst, bőrdzsekit, üljön fel egy motorra (lehetőleg ne bukjon fel vele), motoros fejkendő+napszemcsi, ott tartasz, h irtó jól nézel ki, és még stílusod is van! ha mindezt megvalósítottad, kérlek írj e-mait...;)

15/L

Jah, és METÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. febr. 21. 21:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha nőknek akarsz tetszeni, akkor szerintem kerüld el ezt a metál dolgot..
2010. febr. 23. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:

most mé'? nem is férfiaknak tetszene -.-" a marhája xDD METÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL AZ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ!!!!!!!!!!!

/m/>.</m/

2010. febr. 24. 16:55
 16/17 A kérdező kommentje:
mi a gond a metállal???
2010. febr. 24. 20:18
 17/17 anonim ***** válasza:
hát ez az...
2010. febr. 24. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!