Találsz egy pólót a szekrényben a pasidnál. Az excsaja pólója, de nagyon tetszik. Hordanád?
Figyelt kérdés
Az előző csaj Sosem hordta.2015. ápr. 9. 10:53
1/24 anonim válasza:
De csak ha a pasid is hordhatja az excsaját.
3/24 anonim válasza:
Ha gyári címkés, látványosan új, akkor lehet, hogy hordanám. De erre nincs sok esély, már minden szekrény kiürült legalább egyszer, mióta együtt vagyunk. :)
4/24 anonim válasza:
Nem igazán izgatna a dolog. Használatlan, új póló ha tetszik miért ne :) szerintem nincs ebben semmi ördöngös.
5/24 anonim válasza:
(mire megy ez a sok lepontozás minden válaszra? a kérdező a véleményekre volt kíváncsi...)
6/24 anonim válasza:
Soha senki ruháját nem hordanám, az olyan igénytelen dolog. A barátom exének a ruhája meg végképp.
7/24 anonim válasza:
Ez csak az én személyes véleményem, de akármennyire is tetszik, nem hordanám. Majd találok mást, ami tetszik. Ha meg annyira jó állapotú, divatos stb., még tán el is lehetne adni.
10/24 anonim válasza:
Nem hordanám. Az exnő 46-os méretet hord, én 38-ast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!