Hogy nézhetnék ki idősebbnek?
sminkeld magad példuául:) vagy legyen sötét hajad...bár ez nem mindig jön be:D
sminkkel tudsz igazán többnek látszódni:)
am ennek, hogy fiatalabbnak látszol, később még örülni fogsz:)
sok sikert:)
KÖszi a válaszokat. :)
Hát, ez mondjuk igaz lehet. Később tényleg örülni fogok neki. :D
magassarkú, fesd ki magad. de vannak kifejezetten "felnőttes" ruhák is: hosszú fekete szövetkabát, blúz, blézer. ezekben biztos nem néznek fiatalabbnak :)
meg sztem a vörös vagy fekete haj is öregít
Engem huszonsok évesen néznek 18 alattinak :))))
Sötét, majdnem fekete hajam van, nagy melleim, nőies ruhákat hordok, festem is magam... és ráadásul két eléggé távol eső városban is megtörtént ez, nem egyszer. Úgyhogy én is várom még a tippeket vagy békéljek meg a "sorsommal"? Különben örülni fog neki egyszer az ember, de elég kellemetlen vásárlásnál feltartani a sort azzal, hogy keresem a személyimet... Lassan a nyakamba akasztom ha veszek egy palack bort, netán egy doboz cigit. Különben az sem feltűnő, hogy bankkártyával fizetek, ami nem junior-os...?
Szerintem a smink hülyeség.
Én természetes sminket csinálok magamnak, ami alapból fiatalít. (Egyenletes arcbőr, arcpír, csodálkozó szem a spirállal.) Még egy Lady Gaga-s smink se biztos, hogy öregít, csak bohócosít.
Szerintem a haj a megoldás. Nem a színe, inkább a formája, hosszúsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!