Hogyan nézhetnék ki idősebbnek? 19 éves vagyok, lány és max 13-14-nek nézek ki.
ennek inkább örülj.
én is ilyen alkat vagyok,most vagyok 26 lassan 27.de 16 nál nem nézek ki többnek.
ha van egy kis melled,akkor emeld ki.ne akarj többnek tünni,az nem te leszel hidd el.
jó, énmeg 24 vagyok, de 18nak se néznek folyton elkérik a személyim mikor cigit veszek.
nemtom, genetikailag vagyok ilyen fiatal kinézetűnek kódolt :D
mikor felveszek egy kosztümöt, meg magassarkút, meg lobogtatom a kocsikulcsom akkor nemkérik el a személyim:D
de így én nemszoktam felöltözni, mivel nagyon nemmilyen a stílusom.
mellem nekemsem túlsok van, 75B-s, de push-up-al szépen kilehet emelni. nekem eszembe sem jut plasztikáztatni.
ja énmeg 165 centi vagyok...amúgy lehet épp ez a baj, h alacsonyka vagy, az alkatod is lehet h inkább fiatalosabb, ésakkor erre ráeröltetsz egyilyen "nő vagyok már" fílinget a magassarkúval meg a nőies ruhákkal, aztán télleg 14-nek néznek, mer azoknak van ez a szokásuk, h mégcsak 14 évesek, de őkmár kész nők, aztán úgyuis néznek ki.
amúgy énmár elfogadtam így, később még hasznomra válhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!