Csúnya a festett vörös haj?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 15:17
11/19 A kérdező kommentje:
nekem elég türhetően bírja :) azért 6-8 hajmosás után már kopik rendesen
2010. febr. 19. 14:17
12/19 anonim válasza:
Ugyanilyennel festettem a hajam és szerintem gyönyörű lett:) imádom a vörös hajat, tied is nagyon szép lehet!:)
13/19 anonim válasza:
Nekem Orosz Barbara és Liptai Klaudia,és természetesen Vámosi Viki(neki nem festett,így gyártódott:-)) hajszíne tetszik,nagyon szépek,DE a sötétebb,ilyen pirosas vöröset utálom.
14/19 A kérdező kommentje:
nekem a világosabb nem tetszik
2010. márc. 3. 18:54
15/19 anonim válasza:
hát a festet vörös haj az úgyse vörös, hanem inkább bordó és szerintem csúnya
16/19 anonim válasza:
17/19 anonim válasza:
A természetesen vörös egyáltalán nem tetszil.A festett vörösben sötétebb árnyaltú vörös az tetszik.Az ilyen rikitó narancssárga meg tűzpiros haj viszont borzasztó ronda.
18/19 anonim válasza:
Csúnya? :O
GYÖNYÖRŰ!! ISTENI!! :D SZEXI!! VADÍTÓ!! :D
De csak a festett ;)
Természetesen nem mind, meg ilyen hű de csúnyáknak nem áll jól. Egyébként a természetes vörös az annyira nem szép, van olyan aki aranyos meg bájos, de az ritka :)
19/19 anonim válasza:
A természetes a csúcs.
De abból is van többféle árnyalat.
A festett viszont nagyon műanyag, legtöbb festett vörösről lerí, hogy festve van. Legcsúnyább amikor már bordó színű, és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!