Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mit mondjak ennek...

Szerintetek mit mondjak ennek a fiúnak?

Figyelt kérdés
Tegnap este elmentem egyik barátnőmhöz.Ő telefonált az egyik fiú barátjával közben én is elkezdtem a fiúval telefonálni én csak haverkodni akartam mondtam a fiúnak hogy nekem van barátom ő pedig azzal jött hogy ha egy éjszakás kalandot akarok felejtsem el pedig ilyenről szó sem volt azóta irogat nekem pedig érdekes tegnap még nem igy beszélt hanem le oltott hogy ha egy éjszakás kalandot akarok felejcsem el most meg ő irogat nekem.
2015. márc. 31. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés nem ebbe a témakörbe tartozik. De amúgy csak mondd meg neki, h te az elejétől fogva semmit se akartál tőle, ennyi.
2015. márc. 31. 22:51
 2/6 anonim válasza:

Dehogynem...ezek már ilyen divátos szerelmek...

2015. ápr. 1. 01:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha egyszer kacérkodtál vele akkor vállald fel. :D
2015. ápr. 1. 02:32
 4/6 anonim ***** válasza:

aha,haverkodni akartál...

nem szép dolog a barátod háta mögött udvaroltatni magadnak.

mond el a barátodnak és vállald a következményeket.

2015. ápr. 1. 09:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha válaszolsz Neki azzal azt jelzed, hogy érdekel. Nem kell semmit mondani, csak elbúcsúzni végleg és továbbiakban nem válaszolni.

Ha válaszolsz egyszercsak lesz egy szépséges és divatos egyéb kategóriájú egyéjszakásod. :-P

2015. ápr. 1. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:

azt mond, amit szeretnél.

ha szeretnéd, hogy hagyjon békén, akkor azt,

ha meg szeretnél tőle valamit, akkor meg menj bele a játékba.

ha van barátod, és tiszteletben akarod tartani őt, akkor viszont kérd meg a fiút, hogy ne hívogasson, írogasson.

a megcsalás nem csak az, ha valaki csókolózik mással, vagy lefekszik... a megcsalás sokak számára már ott elkezdődik, hogy nem hárítja el valakinek a közeledését, hanem utat enged az esetleges eseményeknek...

ezt mérlegeld. ha nem kell a jelenlegi barátod, és örülnél egy kalandnak, akkor menj bele a játékba.

nem kell gondolkodni azon, ki mit miért mond. a lényeg, ki mit csinál :)

2015. ápr. 2. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!