14 évesen 168cm,43kg. Ez nagyon sovány? Cicim is nagyon
kicsi, de a fenekemre azt mondják, hogy jó. A
környékünkön minden fiúnak a mell számít. A kezem és
a lábam, mint a pálcika. És nem találok olyan fiúk,
akinek tetszenék.
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek,hogy tudnék hízni..... :S
Akármit eszek,akármit próbálok,nem megy. :S
Nyáron iskolába is mindig pulóverbe vagyok,mert szégyellem,hogy sovány vagyok. :(:(:(
egyél sok csokit csípszet meg ilyeneket és keveset mozogj de az meg egészségtelen
2010. ápr. 10. 21:46
2/22 anonim válasza:
vannak sajnos emberek akik alkatilag ilyenek. megpróbálkozhatsz a sok zabálással, de nem túl egészséges. kezd el fogamzásgátlót szedni, hátha attól hízol (bár ez sem lehető legjobb tanács)
2010. ápr. 10. 21:51
3/22 anonim válasza:
nekem van 1 ilyen o.társam.. :D full pálca az egész nagyon durva... pedig rohadt sokat zabál.. o_o és semmi nem árt neki..
anyukád vagy apukád is ilyen típus?(: mert lehet örököltél valamit, vagy csak egyszerűen túl gyors az emésztésed..
2010. ápr. 10. 21:52
4/22 anonim válasza:
Azt lehet mondani, amit másnak. Sportolj. A melleddel ne törődj, még elég fiatal vagy és lehet, hogy a környékbeli kis 14 évesek ettől ájulnak el, de hidd el, nem fontos, hogy nagy legyen.
2010. ápr. 10. 21:52
5/22 anonim válasza:
előzőre nehogy hallgass!
én 15 éves vagyok és 46 kg. A mellem is kifejezetten kicsi. Nem nagyon tetszettem egy fiúnak sem általánosban, de amint gimibe jöttem, rögtön találtam magamnak egy olyan fiút, aki szeret, és odavan értem.
soha ne szégyelld az alakod. :] ha magas vagy, sportolj! ússz, kosárlabdázz, röplabdázz! majd megerősödsz. egyél kalóriadús, de normális ételeket. és vedd le ezt a fránya pulóvert. ha szeret egy fiú, nem a melled mérete számít neki.
2010. ápr. 10. 21:53
6/22 anonim válasza:
igen ez nagyon sovány, én 10 centivel alacsonyabban 3 kilóval nehzezebb is soványnak számítok.
2010. ápr. 10. 21:54
7/22 anonim válasza:
ugyanezvan velem...de hülyeség lenne hirtelen egészségtelen kajákkal tömnöd magad, mert az még az anyagcserédet is felborítja..próbálkozz olyan ételekkel ami sok szénhidrátot tartalmaz....pl. kenyér, tésztafélék, tejtermékek stb...rendszerezd az étkezést!3 óránként egyél(gyümit is) ..ha ez sem válik be akkor próbálkozhatnál B-vitaminnal, esetleg multi-vitaminnal..ja és sportolj;) attól kicsit testesebb leszel:)és a cicid pedig majd megnő(pl Serdült Orsi 2009 szépségkirálynő..ő is ilyen volt és nézd meg most).Az olyan fiúkkal, akiknek csak a mell számít, már szóbaállni sem érdemes hidd el:)remélem segítettem valamennyit..és ne csüggedj hisz még csak 4 éves vagy..van akinek 18 évesen vannak ilyen problémái..
2010. ápr. 10. 21:57
8/22 A kérdező kommentje:
Anyum ilyen.
Apum duci,mint a bátyám.
Sportolni lehet,hogy kéne,mert eddig nem sportoltam.
Köszönöm szépen a gyors válaszokat. :)
2010. ápr. 10. 22:01
9/22 A kérdező kommentje:
És hát az emésztésem is túl gyors. :S
2010. ápr. 10. 22:04
10/22 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járok, és én is próbáltam mindent, a sportot is, nekem az se segített... :S persze én vagy 8 kilóval nehezebb vagyok nálad, de még így is nagyon vékony :S kitartás, ha szülsz gyereket, jobb lesz :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!