14 évesen 168cm,43kg. Ez nagyon sovány? Cicim is nagyon kicsi, de a fenekemre azt mondják, hogy jó. A környékünkön minden fiúnak a mell számít. A kezem és a lábam, mint a pálcika. És nem találok olyan fiúk, akinek tetszenék.
Kérlek segítsetek,hogy tudnék hízni..... :S
Akármit eszek,akármit próbálok,nem megy. :S
Nyáron iskolába is mindig pulóverbe vagyok,mert szégyellem,hogy sovány vagyok. :(:(:(
Megnéznélek, hogy nézel ki, mert tutira szép vagy.
Az olyan pasikat meg hanyagold, akik csak a mellméretre mennek. Olyat keress, aki saját magad miatt szeret!
Ne aggódj kérdező kezdj el edzeni,hidd el,gyönyörű tested lesz,fitness lányok istreniek.
Én 15 évesen voltam 55kg 172cm-hez és pasi vok hadd emljem ki,egy kis lúzer p_cs voltam.
Most 23 évesen 90kg vok,szépen kidolgoztam magam.
A volt barátnőm is volt vagy 45 kg amikor elkezdett edzen i,gyönyörű szép teste,ilyen nőiesen izmos,még magyar bajnok is volt.
Ajánlom neked is nagyon komoly,és ne zabálj össze minden vackot ne zsírt szedj fel hanem izmot.Az nagyon szép tud lenni.
Nekem tetszenél, írj privibe :D
15/F :-)
Én 168cm és 48kg vagyok :)
Sokáig én sem voltam magammmal megelégedve mert h sovány vagyok... de rájöttem sokkal könnyebb ha elfogadod magad amilyen vagy. Kezem az nekem is pálcika szintű de már nem széggyellem mert ilyen vagyok és kész. Mellemmel megvagyok elégedve viszont ezt nem modhhatnám el a fenkemről :D
Hízni én is próbáltam de nem sikerült akármennyi édességet és egészségtelen kaját ettem!!!
Mostanság esténként futni szoktam és egy nap több alkalommal eszek táplálobb kajákat.Remélem megerősödök egy kicsit de most nekem inkább a kondi a fontos :)
18/L
Ui:push up melltartó csodákra képes :):)
Köszönöm szépen! :)
^^
Én 14 éves vagyok,és 164 cm és 45 kg:S
ez is sovány.
nekem sem sincsen semmi mellem..aggodok érte,de majd meg nő olyan 1-2 év múlva!remélem..
15 éves leszek augusztusba,majdnem 1 éve van meg úgy a mensim.De semmi mellem sincsen..szerintem nem is lesz,majd csak 16 éves koromban.
A seggem nekem is jó.
Vásárolj melltartót,és úgy jobb lesz:)
Bár amúgyse feküdhetsz le egy pasival 14 éves korodba és elveszted a szüzességed!! 17 éves korodig el ne veszítsd!!
17 év alatt csak csók legyen a pasiddal.
Addigra úgy is lesz melled,mint nekem is.
Én ezt mondom hogy addig csak csók legyen,de ha már majd lesz valami melled,akkor azt csinálsz amit akarsz.
Szóval vegyél melltartót,jól megemeli majd meglátod;)
17:17-es vagyok.
Igaza van a többieknek ahogy így olvasgattam.
szerintem sem kell ilyenekkel foglalkozni,akik csak a mell méret után megy.
Ha valaki szeret,akkor az így is elfogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!