Ma már ha converse cipője van egy fiúnak, melegnek mondják?
Figyelt kérdés
Nos tudom, ez így hirtelen furcsának hangzik.. de ahogy szétnézek amelyik fiún converse cipő van, hát az olyan nagyon b*zisan öltözködik.. az a extra feszülős nadrág, vasalt haj (nem EMO-s) stb..., tudom hogy a converse cipő nem meghatározó mert mindenhez fellehet venni (láttam képet ahol szmokinghoz volt, és igen jól passzolt.. :D ), de ma már annyira elterjedt a "divatmajmok" (ha nevezhetem őket ennek) körében, h azt mondják rá h meleg.. de nekem ez a cipő [link] nagyon tetszik, de nem egyáltalán nem öltözködök faszülős nadrád, vasalt haj stb.. de nem akarom h még is leb*zizzanak.. vagy ez csak én gondolom így? És nem lesz semmi? Kíváncsi vagyok mások véleményére is.. köszönöm. :D2011. ápr. 10. 15:04
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem attól függ. Ha az osztályomból indulok ki, egy ember van benne, akit jobban érdekel a divat (nem b*zi), nekem mondjuk bejön a stílusa. A többi fiú, akinek converse van, hát..az egyik ilyen nagyon laza gyerek, nem sokat ad magára. A másik fiú pl. pedig abszolút nem szereti az ilyen b*zis fiúkat, úgyhogy ez szerintem nem annak a függvénye. :) És osztályon kívül is ezt látom.
Egyébként nekem tetszik ez a cipő. Nyugodtan vedd meg szerintem. :D
17/L
2/6 A kérdező kommentje:
Áh köszönöm válaszod sokat segítettél. :D
2011. ápr. 10. 16:19
3/6 A kérdező kommentje:
Valaki nem tudja, hogy azt a cipőt amit linkeltem hol lehet itt BP-n venni? Mert a converse honlapjárol nem lehet M.O-ra rendelni.. találtam a www.topsport.hu-n cipőket.. de azok nem ilyenek.. kicsit eltérőek [link] ezaz.. de ez nem olyan sztem.. :D
2011. ápr. 10. 16:41
4/6 anonim válasza:
Az egyik fiú osztársam lila conversben jár suliba és az sem csajos, fiúknak is jól áll. 19/L
5/6 anonim válasza:
engem egyfolytában le bu.iznak mert normálisan öltözködök de m mondjuk nem nagyon érdekel.de ha rám hallgatsz akkor nem veszel mert tönkre b.sza a lábadat és a járásodat
6/6 anonim válasza:
ha tetszik nyugodtan járj benne és azt vegyél fel amit akarsz és ami tetszik:D Nem feltétlenül meleges a fiúknál.A torna cipő is hasonló...márpedig az kell tesi órára...nagy részben.:D Ez a szín amit te mutatsz teljesen elfogadható,nekem tetszik!Láttam már ennél gázabbat is fiún;) Szóval csak nyugodtan vedd fel:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!