Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak egy fiúnak ha nekem önti ki a "lelkét"?
Figyelt kérdés
Úgy drámázik mint egy lány..( lányként mondom;) )
Minden fiú ilyen mellesleg?
Vagy csak nekem az osztálytársaim ilyenek? (tényleg gimisek vagyunk)
Van egy fiú haverom aki mindig kiönti nekem minden szerelmi bánatát,dolgát ,mondhatni jobban mint egy lány és már nem tudok mit mondhatni neki ,de nem akarok bunkó lenni..csak egyszerűen a fiúk legyenek már talpraesettebbek!
(mit mondjak neki arra ,hogy tetszik neki valaki ,de a másik félnek nem tetszik? (ezt ő is tudja) )
2015. jan. 9. 22:50
1/12 anonim válasza:
Barátkozz meg a gondolattal, hogy nem tudsz csajozni
2/12 anonim válasza:
pont az ilyenek miatt egy férfinak nem szabad soha megnyílnia.
3/12 anonim válasza:
Csak a verebek ilyenek. Igazi férfiak nem nyafognak. Ahelyett ,hogy megkúrna téged. :)
4/12 anonim válasza:
Ne mondj semmit, csak szépen lassan gombold ki a gatyáját és kezd el szopni!
5/12 RRR válasza:
bocs,de most k.ra nem érdekel, nekem is vannak gondjaim
szia
6/12 anonim válasza:
attól függ mennyire komoly. néha bennem is felmerül az igény, hogy "kiöntsem a lelkem" valakinek, de ha így van, akkor annak tényleg komoly oka van. 23/f
7/12 anonim válasza:
Egy fiú lelkéhez a pénisze a legrövidebb út.
Mi is megvigasztalunk titeket (akár szexszel is) szóval te is tedd szépen a dolgod és adj neki puncit, akkor majd abbahagyja.
8/12 A kérdező kommentje:
Két hónapja ismerem (alig-alig) most váltottam sulit.
2015. jan. 9. 23:09
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor miért önti ki azonnal a lelkét?
2015. jan. 9. 23:10
10/12 anonim válasza:
biztos úgy látja megbízhat benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!