Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak egy fiúnak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak egy fiúnak ha nekem önti ki a "lelkét"?

Figyelt kérdés

Úgy drámázik mint egy lány..( lányként mondom;) )

Minden fiú ilyen mellesleg?

Vagy csak nekem az osztálytársaim ilyenek? (tényleg gimisek vagyunk)

Van egy fiú haverom aki mindig kiönti nekem minden szerelmi bánatát,dolgát ,mondhatni jobban mint egy lány és már nem tudok mit mondhatni neki ,de nem akarok bunkó lenni..csak egyszerűen a fiúk legyenek már talpraesettebbek!

(mit mondjak neki arra ,hogy tetszik neki valaki ,de a másik félnek nem tetszik? (ezt ő is tudja) )

2015. jan. 9. 22:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Pont azért mert másnak nem tudja. Ahogy te is mondod legyünk talpraesettebbek, de nem annak a függvénye.

Egy férfi sem egy lelketlen, érzéketlen robot. Te mit éreznél, ha azt mondanák, soha többé nem érzékenyülhetsz el?

Amúgy benned megbízik ezért teszi.

2015. jan. 9. 23:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! Bizony a fiúk is emberből vannak ám. Néha még mi is a padlón lehetünk. Személyes tapasztalatból írom, hogy a viszonzatlan szerelem nagyon kegyetlen tud lenni az élettől. Próbáld mondogatni neki, hogy majd enyhülni fog ez a dolog. Jönni fog majd egy másik lány akivel majd más lesz.

Az viszont furcsa, hogy két hónap "ismertség" után neked önti ki a lelkét. :) Ez valószínűleg azért van mert megbízik benned. De vigyázz! Még a végén te leszel a következő. :)

2015. jan. 9. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!