A Barátok köztből, hogy tetszik nektek az új Linda?
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 20:37
21/50 anonim válasza:
tényleg nagyon borzalmas, és olyan, mintha állandóan vigyorogna, egyszerűen nem tudja magát beleélni a szerepbe, ráadásul hülyén megy. a haja mindig ugyanúgy áll, a szöveget olyan, mintha olvasná... ütném.
22/50 anonim válasza:
Régi jobb volt! Az olyan magabiztos, meg jófej volt.
Ez olyan tejmegalszikaszájába féle :S Olyan nyavalygós, kislányos :|
23/50 shameka válasza:
nekem nagyon NEM jön be... Olyan fa hangja nem is játszik jól! A régi Linda sokkal jobb volt:S
24/50 anonim válasza:
Nekem tetszik, am szeintetek miért kislányos? Mert talán 11-es vagy 12-es, sztem egyáltalán nem kislányos, pont beleillik, az én sulimba jáár. :P
25/50 A kérdező kommentje:
Akkor mond meg neki, hogy mosson hajat, meg valamit alakítson rajta mert szarul áll neki. Ja meg járjon szoliba 1-2 szer.
2010. febr. 24. 08:13
26/50 anonim válasza:
Örülök a kérdésnek!
Az előző Linda volt a kedvencem. Annyira jól alakított, nagyon klassz stílusa volt, helyes arc, csúcs szuper jó haj. Jó színész a kis csaj, neki való volt a szerep is.
A mostani Linda gáz, agyon dicsérték az újságok, ő és a barátja az iskola sztárpárja. Színésznek csapnivaló, magas sarkúban nem tud menni, örökké az látszik rajta, mintha rohanna valahova, a hangja és a haja gáz.
Én a régi Lindát akarom!!!
27/50 anonim válasza:
Hát kétségkívűl jobb volt a régi, de majd belejön...mindenkivel így volt...
a kamilla sztem nem idegesítő, és a valóságban naon kedves...ismerem XD
a timike meg naon idegesítő, megőrülök tőle:D
28/50 anonim válasza:
aranyos, de jobban hasonlit a sorozatbol már kiszált emmára!!!
29/50 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem hasonlít Emmára. :S Emma ezerszer szebb volt, össze sem lehet hasonlítani.
30/50 anonim válasza:
szerintem is túl kislányos, de a Petihez jobban illik ő mint a régi Linda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!