Szerintetek a Barátok Köztből Nyári Diána (Hanna), Szabó Kitti (Linda), Kardos Eszter (Vanda) szebb?
Figyelt kérdés
Diána:
Kitti:
Eszter:
2011. okt. 16. 23:04
1/42 A kérdező kommentje:
Kérdés: Melyik a legszebb ???
2011. okt. 16. 23:05
3/42 A kérdező kommentje:
Szerintem is :D Olyan egzotikus arca van igaz??
2011. okt. 16. 23:24
4/42 anonim válasza:
szerintem Kitti kicsit se szép csaj, a bikinis képe undorító :D annyira rosszul színészkedik, hogy jajjjj!
Eszti csinos nagyon :)
Diának meg kicsit furán állnak a szemei XD de amikor ki van engedve a haja és lányosan öltözik, akkor csinos :))
5/42 anonim válasza:
Eszter a legszebb szerintem :D
Dia az első képen nagyon szép, de amúgy annyira nem...
Kitti sztem nem szép.
7/42 anonim válasza:
Diana és Eszter nagyon szépek. Ha Vandának normálisabb szerepe lenne, nem ilyen hisztérika, akkor mégtöbben szépnek látnák, csak sokan aszociálják a szerepével.
De mindketten nagyon szépek, talán Diána szebb.
Kitti? Nem is értem mit keres itt. Ő szerintem kifejezetten csúnya, az a bikinés kép egy vicc.
8/42 anonim válasza:
Sztem is Diána vagy Eszter. Én nem tudom eldönteni egyrészt mert mindketten szépek a maguk módján és mind kettőben van valami különleges :D Más részt mert lány vagyok XD. És nem értem én sem h az a Kitti mit keres a Bk-ba..... az első Linda sokkal szebb volt!!!! Meg ez a csaj gyatrán játsza a szerepét.
9/42 anonim válasza:
Szerintem Kardos Eszter nagyon bájos, de külsőleg Diána sokkal különlegesebb.
10/42 anonim válasza:
Dia mert természetes "szépségű".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!