Szerintetek a Barátok Köztből Nyári Diána (Hanna), Szabó Kitti (Linda), Kardos Eszter (Vanda) szebb?
Figyelt kérdés
Diána:
Kitti:
Eszter:
2011. okt. 16. 23:04
11/42 anonim válasza:
Sztem Kitti, meg Diána 1. képje! :)
13/42 anonim válasza:
14/42 anonim válasza:
Fúúj, Emma naygon ronda!!
De Kitti mégrondább!
Dia meg Ezter szépek
16/42 anonim válasza:
Egyikükkel sincs semmi baj.. Sokan örülnének ha így néznének ki...
17/42 anonim válasza:
Hát én nagyon nem örülnék, ha űgy néznék ki, mint Emma vagy Kitti. Úhh, kiszaladnék a világból.
18/42 anonim válasza:
Szerintem alapjába véve már az is undorító hogy valaki úgy oszt meg képeket egy másik emberrl hogy az em egyezett bele, gondoldom a három lányból egyiket sem kérdezte meg az illető hogy feteheti e ezeket a képeket, főleg nem fürdőruhásat........a kommentelők közül vajon hányan lennének hajlandók fürdőruhás képet megosztai magukról, mert irogatni nagyon könnyű, de visszalátni hogy valaki úgy használ egy olyan képet ami nem a legelőnyösebb rúlunk és utáljuk, hogy még csak az engedélyünket sem kére az már elég szar érzés tud lenni!
19/42 anonim válasza:
Az a fürdőruhás képet nyilván nem a tengerparton kapta le egy lesifotós, miközben ő tudatlanul lubickolt. Ha ilyen képeket csináltat magáról, akkor vállalja, hogy ezt midnenki láthatja. Nem a személyes otthoni albumából lett kilopva a kép, közzé van téve interneten. Akkor miről beszélünk?
20/42 A kérdező kommentje:
Az utolsónak pontosan igaza van, ők már ismertek és ez is az ismertséggel jár.. Ezeket mind a google keresőben találtam. Nem személyes fotók, mindegyik már közzé volt téve.
2012. jan. 22. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!