Szerintetek a Barátok Köztből Nyári Diána (Hanna), Szabó Kitti (Linda), Kardos Eszter (Vanda) szebb?
Figyelt kérdés
Diána:
Kitti:
Eszter:
2011. okt. 16. 23:04
32/42 anonim válasza:
Szerintem Diána nagyon szép lány, Kitti olyan kis szürke, Eszter meg nekem egyáltalán nem tetszik, szerintem csúnya.
Tehát nem kérdés: Diána a legszebb.
33/42 anonim válasza:
Szerintem egyformán gyönyörű szép mind a három lány, csak másképpen! Nekem még kb. ugyanígy tetszett az első Linda is, és a mostani is jól néz ki. A régiek közül pedig ki kell emelnem Konta Barbarát, Szabó Erikát és Marenec Fruzsinát is.
35/42 anonim válasza:
szerintem Dia nagyon csinos, szép az arca, haja.
De ezen a képen? :D
elég előnytelen ez a ruha, főleg az arckifejezése :))))
36/42 anonim válasza:
Hát itt tényleg az, ezen a képen, ezt be kell látni!
37/42 anonim válasza:
Nekem mindhárom bejött! Bár eléggé más karakterek. Viszont jelentős időeltolódással szerepeltek. Régen volt Vanda2 (Eszter), majd jött mellé Linda1, majd Linda2 (Kitti), mad jött Hanna (Diána), de elment Vanda2, azaz Eszter :( , bár később még rövid időre visszajött. De azóta meg elment Kitti is. :( Így most már csak Hanna van, remélem még jó sokáig lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!