A Barátok köztből Tildának természetes bájai vannak?
Figyelt kérdés
nekem túl nagynak tűnnek az alkatához képest. de nem tudom eldönteni hogy igaziak vagy műek.2009. jan. 30. 20:49
2/12 A kérdező kommentje:
hát akkor elég szerencsés:)
2009. jan. 30. 21:02
3/12 anonim válasza:
Igaziak :) De sztem annyira nem szerencsés,mert már most kicsit lógnak szerintem...:D
4/12 anonim válasza:
Hát sztem temészetes. de sztem túl nagyok neki, mert nagyon vékony a csaj maga. de a drága barátom persze más vményen van: néha megjegyzi, hogy de jó kannái vannak Tildának. ez eléggé bosszant.
5/12 anonim válasza:
Ezen már én is sokat gondolkoztam és én eddig abban a hitben voltam,hogy nem igaziak,mert szerintem régebben nem volt neki ekkora!Én biztos vagyok benne,hogy valamit korrigáltak rajta,mert ez így nagyon természetellenes és nem áll jó neki!
Mindig ki van neki rakva,szerintem nagyon csúnya!
Üdv!
6/12 anonim válasza:
Igaziak és olyan lógós h szegény csaj már púpos....:Spff
7/12 anonim válasza:
Szerintem is igazi. Ruhában mondjuk nem rossz sztem, csak mivel vékony, nem áll jól neki. Melltartó nélkül meg inkább nem képzelem el..szörnyen lóghat.
8/12 anonim válasza:
szerintem igazi mert ha ezért még fizetett is az nagyon gáz,én nem cserélnék vele pedig csak fele akora van, de ha levetkőzk nem ér a bokámig.
10/12 anonim válasza:
Sz.tem igen ronda,mert lógnak eléggé.milyen lesz gyerek szülés után???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!