Létezik természetes mellnagyobbítás?
egymillió kérdés,és egymillió válasz
Természetes módon nem lehet megnagyobbítani a mellett.
Vagy elfogadja olyannak amilyen most van,vagy megy a plasztikai sebészhez..
Legközelebb olvasd el az ilyen kérdéseket,mert tényleg naponta felteszik..
dörzsölni kell wc pappírral.
(legalább is az azzony popójánál , bevállt!)
:))))))))
bocsi. de nem hagyhattam ki.
Akármit is írnak mások, itt nézz szét, jövőre én is kipróbálom túl sokat nem veszthetek mert garanciális Olvass róla fórumokat sok érdekes dolgot találsz. :)
Utolso,
Olvasd el meg egyeszer a "garanciat". Csakis fel nem bontott termeket vesznek vissza. Azt is ki tudja, milyen huza-vona kozott.
Ha nem bontod fel, nem hasznalod, nem tudod hogy hasznal e. Amit mar felbontottal, ajanlott harom honapi hasznalat, es rajosz hogy nem csinal semmit (nem is fog), azt a penzt mar elvesztetted, esetleg csak tapasztalatot tudsz nyerni, hogy semmi ilyen dolgok nem hasznalnak.
Létezik még injekciós mellnagyobbítás is: hialuronsavat fecskendeznek a mellbe. Egymillió forint fölött van egy ilyen kezelés, kismértékű növekedés érhető el vele, és fél-egyévente meg kell ismételni, mert a hialuronsav felszívódik.
Tehát az egyetlen igazi megoldás a szilikon-implantátum. Jó sebészt kell választani, és természetes mellformát. A mai implantátumok már teljesen biztonságosak, egy jó sebész technikája pedig a végletekig kiforrott (mivel rengeteg ilyen műtétet csinál).
Én most másfél hete csináltattam mellnagyobbítást Dr. Csuha Lajosnál, őt mindenkinek szívből tudom ajánlani.
Az utólsó válaszadó megadta a választ a kérdésedre! Mindenki másnak üzenem,hogy igenis, van természetes mellnagyobbítás,csak egy apa kell hozzá. Az én melleim mindíg kicsik voltak,de mikor babát vártam,akkor duplájára dagadtak és a szülés után mégnagyobbak lettek a tejtől. Aztán ez még eltartott 2 évig,mert addig szoptattam. Tudom,hogy nem ezt a választ vártad,de előtte én is mindíg nagy mellekre vágytam. Aztán mikor megvoltak és átéltem,hogy milyen,akkor meg zavart. Zavart mikor mozogtam,zavart,hogy nem tudtam hason aludni stb... és rájöttem,hogy jó lesz nekem a kicsi mell is.
Bocs,hogy leírtam ezt neked,csak idegesítenek a nemleges válaszadók. És végülis igazat írtam,mert a terhességnél természetesebb dolog nincs a világon és ez bár nem véglegesen,de komoly mellnagyobbodással jár. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!