A Barátok köztből, hogy tetszik nektek az új Linda?
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 20:37
11/50 anonim válasza:
Az a gond vele, hogy a sorozatban nem tud olyan természetesen beszélni, mint akármelyik más szereplő (Timickét, meg talán a Kamillát leszámítva :D), hallatszik, hogy betanult szöveget mond. Olyan, mintha kb. egy hangsíkon mozogna minden mondata. De majd belejön, és már fel se fog tűnni, hogy "új" :).
12/50 anonim válasza:
nagyon nem tud hangsúlyozni...egyszerűen hiperszánalom.
14/50 anonim válasza:
tényleg mindig zsíros szegény haja :(
15/50 anonim válasza:
Rémesen idegesít a hangja, és ahogy mondja a szövegét.
Sokkal jobb volt a régi.
16/50 anonim válasza:
Nagyon gáz szerintem. Nem illik az általa megformált karakterhez. Opitz Petra nagyon jó választás volt, ezt most nagyon elcseszték. Ez a lány inkább Kamilla szerepére lett volna jó a nyávogós hangjával.
17/50 anonim válasza:
Tisztára, mintha Vanda 2 lenne, csak barnában. Az Ő szerepére lett volna jó. Mind2 nyávogós.
18/50 anonim válasza:
állandóan Emmának nézem,nem tetszik:D a régi Lindát bírtam,tök szép haja volt:D
19/50 anonim válasza:
Nekem sem tetszik szegény, nem bántásból. Meg szerintem a fogai nagyon csúnyák. :S
20/50 anonim válasza:
nekem se tetszik, először amikor csak a hangját hallottam azt hittem, hogy Kamilla beszél. Am a régi sokkal szimpatikusabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!