Mi a véleményetek arc alapján erről a lányról?
Először is elnézést kérek, hogy már megint egy ilyen kérdés... De gondoltam bátorkodom megkérdezni, ha már előttem ennyien megtették!:)
Szóval a 3 kép alapján mit gondoltok? Barátságos, ellenszenves, csúnya, szép, átlagos, kor? stb...
Melyik haj áll jobban? A természetes hullámos, vagy az egyenes?
Örülök neki, hogy szimpatikusnak tartotok! :)
Én mindig is azt hittem, hogy egyenesen jobb a hajam...
Egyébként kicsit lehangolt, hogy ilyen fiatalnak néztek, élőben pont az ellenkezőjét tapasztaltam.
A 2 kép, ahol sima a hajam 17 évesen készült, a hullámos, ahol fiatalabbnak néztetek hullámos hajjal ott pedig 19 éves vagyok! :)
Szimpatikus, aranyos arcú lány. Kb. 15-16 éves lehet. Látszik rajta, hogy kedves, nem fellengzős típus. Egyáltalán nem ellenszenves! Bár idősebb vagyok (szerintem), de ha egy társaságba kerülnénk biztosan megpróbálnék szóba elegyedni vele. Lehet látni rajta, hogy intelligens, olyan "értelmes a nézése". Az állkapcsa erős, de szerintem ez nem rontja az összképet. A második és harmadik képen kicsit érettebbnek látszik, ez a frizura jobban is áll neki.
A látottak alapján:
Arc: 10/9 (nincs olyan, hogy tökéletes :))
Alak: nem látni, de tipp alapján szintén 10/9
Vélt kedvesség: 10/10
Igényesség: 10/10
Utolsó lennék!
Hogy ez Te vagy, kedves Kérdező?
Mindegy... a véleményemen ez nem változtat! :)
Helyes vagy! Nekem a második kép tetszik legjobban, de igazából mindegyik képen jó a hajad. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!