Mi a véleményetek arc alapján erről a lányról?
Először is elnézést kérek, hogy már megint egy ilyen kérdés... De gondoltam bátorkodom megkérdezni, ha már előttem ennyien megtették!:)
Szóval a 3 kép alapján mit gondoltok? Barátságos, ellenszenves, csúnya, szép, átlagos, kor? stb...
Melyik haj áll jobban? A természetes hullámos, vagy az egyenes?
szia, szerintem az egyenes haj jobban áll, mert vékonyítja az arcod, de göndören se rossz :D szereintem csúnya semmiképp se vagy, inkább olyan átlagosan szép. nem tok dönteni a kettő közül :S:D
am nekem szimpi vagy(mondjuk h valaki ne legyen nekem szimpi arra nagyon rá kell szolgálnia:))
ja és végre vki nem csücsörít, meg nem felülről fényképez! az nagyon "ütnivalóvá" tudja tennia fejet xD
16/L
Az én véleményem( ne vedd sértésnek mert nem annak szántam)
- a második képen a legjobb a haja
-vidéki lány lehet
-komoly,erős állkapcsa van,ez miatt nem tetszik az arca
-átlagos lány,nem csúnya de nem is szép
-amit látni az alakjából az nem rossz..
-viszont tetszik,hogy természetes az arca,és nem használ erős sminket
- talán 15 és 17 év körüli lehet( még fiatal)
-mindhárom képen mosolyog,szóval alapjáratban vidám lány
-de mégis az első kép "tetszik" mert ott még önmaga,és nem egy tucat a több ezer lányból...( a második képpel az a baj,hogy minden harmadik tinédzser így néz ki...)
23/F
szerintem 16-17 éves, és nekem nagyon szimpatikus vagy:) és szerintem az utlosó kép a legjobb:)
15/L
10ből 11es :) 17F
Barátságos, kedves, műveltnek tűnik. Szerintem mindkét hajtípus jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!