Csajok, nektek tetszik ez a test?
Ez a csávó nem Kristen Bellt dgja, csak szimplán gondolj egy híres színésznőre aki neked nagyon tetszik, 90% hogy neki már meg volt. :D
Ha valaki azt hiszi hogy nekem komplexusaim vannak, stb azt téved, nagyon szívesen lennék a linkelt illető helyében, mert olyan személyisége van hogy bárkit megkaphat, és meg is kap.
Csak szimplán kíváncsi voltam hogy mit gondoltok a testéről, de látom sok válaszoló, csak ebből is a szennyt szűrte le és megsértődött, hát vannak ilyen emberek, nem érdekel.
35
Kösz hogy szoltál, most már nem fogok szüzén meghalni.
#20 vagyok, és mivel azt mondtad, érdekel, hát leírom: Nekem a kevésbé arrogáns fejű típusok jönnek be, mint mondjuk Billie Joe Armstrong, Bon Jovi, vagy Terence Hill fiatalon.
Egyébként egy tanács, kérdező: én a helyedben azok után, hogy mindenkit végigoltogattam, nem vádaskodnék azzal, hogy a másik a bunkó!
47
Köszi a választ.
48
Te is ide jársz kötekedni és az észt osztani? Gratulálok!
Aki sértésnek vesz olyan dolgokat amiket írtam(nem sértő szándékkal, bár nektek ez mindegy, mert inkább támadtok mint gondolkoznátok) , az ne válaszoljon, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!