Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, nektek tetszik ez a test?

Csajok, nektek tetszik ez a test?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2015. márc. 8. 13:17
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
64%
már volt pár ilyen vézna, izomtalan, szerinted búza fiúm volt, és lány vagyok, egyik sem volt meleg. jó nagy idióta vagy.
2015. márc. 8. 21:16
 42/56 A kérdező kommentje:

Ez a csávó nem Kristen Bellt dgja, csak szimplán gondolj egy híres színésznőre aki neked nagyon tetszik, 90% hogy neki már meg volt. :D

Ha valaki azt hiszi hogy nekem komplexusaim vannak, stb azt téved, nagyon szívesen lennék a linkelt illető helyében, mert olyan személyisége van hogy bárkit megkaphat, és meg is kap.

Csak szimplán kíváncsi voltam hogy mit gondoltok a testéről, de látom sok válaszoló, csak ebből is a szennyt szűrte le és megsértődött, hát vannak ilyen emberek, nem érdekel.

2015. márc. 8. 22:25
 43/56 A kérdező kommentje:

35

Kösz hogy szoltál, most már nem fogok szüzén meghalni.

2015. márc. 8. 22:29
 44/56 anonim ***** válasza:
92%

#20 vagyok, és mivel azt mondtad, érdekel, hát leírom: Nekem a kevésbé arrogáns fejű típusok jönnek be, mint mondjuk Billie Joe Armstrong, Bon Jovi, vagy Terence Hill fiatalon.

Egyébként egy tanács, kérdező: én a helyedben azok után, hogy mindenkit végigoltogattam, nem vádaskodnék azzal, hogy a másik a bunkó!

2015. márc. 9. 15:24
 45/56 anonim ***** válasza:
46%
47-es, hagyd, a legtöbb ember itt úgy tesz fel kérdést, hogy önigazolást akar, ha pedig ellent mondanak neki, ő van felháborodva :D
2015. márc. 9. 16:02
 46/56 A kérdező kommentje:

47

Köszi a választ.

2015. márc. 9. 19:32
 47/56 A kérdező kommentje:

48

Te is ide jársz kötekedni és az észt osztani? Gratulálok!

Aki sértésnek vesz olyan dolgokat amiket írtam(nem sértő szándékkal, bár nektek ez mindegy, mert inkább támadtok mint gondolkoznátok) , az ne válaszoljon, köszönöm.

2015. márc. 9. 19:35
 48/56 A kérdező kommentje:
Ha pedig valakit feldühítettem a válaszaimmal, hogy lenyugodjon: kövér vagyok, alacsony, szűz, csúnya , büdös, bunkó, lányokkal nem is merek beszélni, nincsenek barátaim, önigazolást keresek mindenben, nincs önbizalmam, buta vagyok, lusta, meleg, egész nap a gép előtt ülök és WoW-ozok, sosem lesz csajom még fiúm sem, és nyalni sem tudok rendesen.
2015. márc. 9. 19:45
 49/56 anonim ***** válasza:
46%
Köszönjük az összefoglalni, de ezeket már mi is tudtuk.
2015. márc. 9. 19:59
 50/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm a fogalmazni.
2015. márc. 10. 19:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!