Lányok, nektek most tėnyleg tetszik ez a test?
Figyelt kérdés
Semmi tömeg nincs rajta... igy nėz ki egy átlag sovány gyerek, aki nem sportol semmit... max focizik ės azėrt ilyen vėkony.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
2014. júl. 2. 13:34
1/22 anonim válasza:
Hányszor kérded má' meg? Egy kis meleg majom vagy, pár 15 éves meg néhány 35 éves net-trollon kívül a kutyát nem érdekelsz...max anyád tart jó pasinak. Na mostmár mennyé' vissza a pótvizsgára tanulni.
2/22 anonim válasza:
nekem tényleg tetszik
nem jön be a kigyúrt test, csak a sportos
3/22 A kérdező kommentje:
Nem ėn lenni kėrdezö!:)
.hát ez egy 50 kilos gyerek... 2. A sirást hozod rám
2014. júl. 2. 13:38
4/22 anonim válasza:
Túl sok gyúrós filmet láttál, mindjárt teszek fel egy képet, magamról, hogy milyen az a test aki nem gyúr, hanem labdajátékokat játszik...
5/22 A kérdező kommentje:
Vagyis a kėpen nem ėn vagyok.
2014. júl. 2. 13:38
6/22 A kérdező kommentje:
Ėn kondizok... szoval ne okoskodj
2014. júl. 2. 13:39
7/22 anonim válasza:
Azt kéne felfognotok hogy nem ez jön be egy lánynak ahogy ezek a gyúrósok kinéznék. Aki gyúr az egyáltalán nem sportos, de még azt sem mondom hogy erős csak fel van fújva.Gondolom nem is szoktál nyújtani szóval most már jobban hasonlítasz egy gorillára mint egy morcos kisfiúra.
8/22 anonim válasza:
Nekem is tetszik. SOkkal szebb, mint egy totál kigyúrt alak.
Izmos, de nem felfújt.
9/22 A kérdező kommentje:
Nem kell okoskodni, olyannal kapcsolatban, amihez nem ėrtesz...nincs olyan, hogy felfujt izom!
Ės ėn jobb vagyok a kėpen lėvônėl... elhiheted!:D
2014. júl. 2. 13:45
10/22 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki. Pont jó így.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!