Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nektek most tėnyl...

Lányok, nektek most tėnyleg tetszik ez a test?

Figyelt kérdés

Semmi tömeg nincs rajta... igy nėz ki egy átlag sovány gyerek, aki nem sportol semmit... max focizik ės azėrt ilyen vėkony.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2014. júl. 2. 13:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Egy átlag sovány gyerek nem így néz ki, az ennél sokkal, sokkal rosszabb.
2014. júl. 2. 14:10
 12/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy "jobb" vagy, legalább is magad szerint, de ilyen stílussal, mint amivel rendelkezel, felőlem lehetnél Mr. Adonis is, akkor is nagy ívben elkerülnélek.
2014. júl. 2. 14:31
 13/22 A kérdező kommentje:

Ja...jobb vagyok.

Mindjárt sirok...a 12. Válaszolonak nem kellek: (

2014. júl. 2. 14:35
 14/22 anonim ***** válasza:
38%

nekem tetszik, nincs rajta tömeg, azért nem is sovány. Nagyon jó a teste.

26L

2014. júl. 2. 15:30
 15/22 anonim ***** válasza:

az én barátom is ennél egy kicsivel izmosabb csak,tökéletes, nem is kell rá több. heti 5x edz 1,5 órákat, csak ektomorf alkat és nehezen hízik.

a sovány pedig nem ez, hanem kb ilyen:

[link]

2014. júl. 2. 18:42
 16/22 anonim válasza:

Izmos? Izmos?! Na ne szórakozzunk már. Fél éve kondizom, de ennél kétszer jobb a testem. Pedig még egyáltalán nem tartom tökéletesnek.

Ha ilyen töketlen fiúk tetszenek nektek, akkor hagylak is titeket a francba...

Amúgy is magamnak akarok tetszeni, nem másoknak. De ez komolyan semmi, egy ilyen testért nem kell dolgozni.

Ja és még annyi hogy ezen kívül mást is sportolok, meg mi ez hogy nem erősek a testépítők?? 200 kilót kinyomsz fekve de gyenge vagy? Édes istenem!

Habár van egy olyan érzésem, hogy az itt válaszolók nagy része troll, mert én igenis folyamatosan kapom a pozitív megjegyzéseket a "túlgyúrt" testemről, sőt sok lány el is mondja hogy mit kéne még fejlesztenem szerinte stb.

2014. júl. 6. 18:36
 17/22 anonim ***** válasza:
55%
és az eszedről is kapod? mert az fura lenne.
2014. júl. 6. 18:47
 18/22 anonim válasza:
akkor küldj magadról képet ha jobb vagy nála :)
2014. júl. 6. 19:30
 19/22 anonim válasza:

Egy elég jó gimnáziumban tanulok, négyes feletti átlagom van, évente részt veszek egy-két tanulmányi versenyen.

De ha fel tudsz hozni egy érvet amiért hülyének gondolsz meghallgatlak.

Én csupán azt nem hiszem el hogy egy ilyen testet preferál valaki. Vagy csak én nem értek nagyon a nőkhöz, ez mondjuk nem kizárt:/

De vannak tökéletes testek és valakinek egy ilyen kell én csak ezt nem értem. Naponta emberek milliói küzdenek valamiért amit el akarnak érni, úgy is mondhatnánk hogy az ideálért és ez nem tetszik sokunknak, hogy valaki egy ilyen kijelentést tesz, hogy az nem is tetszik neki. Ez olyan mintha valami amiért keményen dolgoztál, sok-sok órát és fáradságot áldoztál rá arra valaki azt mondaná hogy mind felesleges volt és jobban jártál volna ha el se kezdesz küzdeni a céljaidért.

De mondom, annyira nem is érdekel mert a környezetemtől pozitív visszaigazolást kapok, és magamnak is egyre jobban tetszek, az önbizalmam is megnő ettől stb. Az azért elég jó érzés hogy mondjuk tied az egyik legjobb test a strandon.

Na mindegy, továbbra is várom hogy szerinted mi miatt nem rendelkezem megfelelő intelligenciával.

2014. júl. 6. 19:32
 20/22 anonim ***** válasza:
Tehát ami nem tökéletes, az nem is lehet jó, nem tetszhet senkinek?
2014. júl. 6. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!